TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Ga nu voor de optimale thuisbehandeling met deze 2 handige ’tools’.

Wil jij thuis ook het optimale uit je huid halen? Start dan vandaag nog met deze mooie combinatie behandeling van gezicht cupping en de Cryoglobe.
Met deze combinatie stimuleer je je huid optimaal en krijg zij een intense beleving.

Klik op de afbeelding voor de demonstratie van de gezicht cupping en de Cryoglobe.

Total Beauty biedt u graag de gelegenheid om uw huid thuis intensief te behandelen door het zelf uitvoeren van een bindweefselmassage d.m.v. soft siliconen cups en koude therapie met de Cryoglobe.

Waarom bindweefsel masseren?
Een bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding in de huid.
Je huid heeft voedingsstoffen nodig om elastisch en jong te blijven. Dit haalt je huid uit bloed. Het is daarom goed dat er genoeg bloed door je huid stroomt. Door het creëren van doorbloeding komt er meer zuurstof in de huid. Afvalstoffen worden beter afgevoerd, en voedingsstoffen worden beter opgenomen.
Er wordt daardoor ook meer collageen en elastine geproduceerd wat weer zorgt voor een stevigere huid.
Verklevingen in de huid worden losser. Rimpels zijn ook verklevingen. Als ze worden losgemaakt worden ze minder diep.

 

Anti-aging & huidverjonging

Cryoglobes verbeteren de algemene conditie van de huid door de zuurstof- en voedingsstoftoevoer naar de huid te verhogen. Het frequent gebruiken van de Cryoglobes verstevigt de huid en helpt rimpels te voorkomen.
Een mooie aanvulling op de Facial en Bambino cups. Je werkt dan met warmte en kou therapie.
Tijdens een behandeling met Cryoglobe vernauwen zich de huidvaten en capillairen (vasoconstrictie) gevolgd door dilatatie van bloedvaten (vasodilatatie).
Hierdoor worden de toxines, die in de huid opgeslagen liggen, afgebroken en weggespoeld. De intense kou activeert de collageenproductie in de diepere lagen van de huid, waardoor uw huid stevig en strak blijft.
Na verschillende behandelingen merk je dat de huid gladder en gelijkmatiger wordt door verbetering van de elasticiteit en voelt de huid fris een jeugdig aan.

Bestel hier jouw combinatie behandeling en start er morgen al mee!

Deel dit bericht: