TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Resultaten

Total Beauty behandelingen rosacea:     

"Twee jaar geleden kwam ik bij Merle terecht omdat ik last had van rosacea. Rode jeukende vlekken in mijn gezicht zo erg dat ik de neiging had om mijn nagels erop te zetten om te krabben. Direct na de eerste behandeling voelde ik verlichting en me vooral ook gerustgesteld door de kennis en kunde van Merle en haar team. Iedere behandeling die volgde gaf meer rust in mijn huid en de jeuk verdween al snel. Na een paar behandeling realiseerde ik me pas hoe lang mijn huid al onrustig was geweest en hoe ik gewend was geraakt hieraan. De rust die steeds meer kwam was een verademing en deed me des te meer realiseren niet meer terug te willen vallen naar hoe het was. Nu twee jaar later ben ik nog steeds dagelijks blij met niet alleen met het rustige gevoel in mijn huid maar ook met de zichtbare resultaten. 

Ik ben Merle en haar team enorm dankbaar voor hun vakkundige ondersteuning en kennis. En inderdaad heb je huid lief nooit meer anders! Dank jullie wel!"

Mandy van der Weijden, 4 april 2020

 

Pascaud Contour behandeling lichaam:

            

Resultaat bereikt binnen 5 weken. 1 x Lipolyse d.m.v. mesotherapie/ 10 x Body Contouring Pascaud Contour.

Acne & Acne litteken behandelingen:

   

Resultaten worden bereikt door naast het intensief reinigen van de huid gebruik te maken van technieken zoals Microdermabrasie, Synature, E Matrix, Radiofrequentie.

Pascaud Contour behandeling gezicht:

Resultaat bereikt door een kuur van 6 wekelijkse behandelingen.