TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Belangrijk besluit Total Beauty m.b.t. het coronavirus

Met veel pijn in ons hart doen wij de volgende bekendmaking:
Vanwege het coronavirus zijn ook wij helaas genoodzaakt om vanaf vandaag alle behandelingen die gepland staan tot 28 april te verplaatsen. Binnen de huidige regelgeving is het niet meer mogelijk onze behandelingen op een verantwoordelijke manier uit te voeren. Bij ons staat uw gezondheid en die van onze medewerkers op de eerste plaats. We moeten daarom onze behandelingen stoppen in ieder geval tot de nu afgekondigde 28 april. Alle reeds ingeplande afspraken tot 28 april komen hierdoor te vervallen.

U begrijpt dat dit een ingrijpende maatregel is voor ons als ondernemer. Komt u graag bij ons, of maakt u graag gebruik van onze diensten en wilt u dat blijven doen, dan vragen wij u stil te staan bij het gegeven dat u ons in deze periode kunt helpen door uw favoriete producten bij ons te blijven bestellen.

Wij vragen u in dit kader ook aandacht voor het volgende: Enkele bedrijven zullen wellicht gaan stunten met kortingen waardoor u als vaste klant van Total Beauty geneigd bent elders te bestellen. Mocht u dit ervaren laat ons dit gerust weten zodat wij de mogelijkheid krijgen dit te bekijken en u daarin wellicht tegemoet te komen.

Graag bieden wij u als klant of als liefhebber van onze geweldige merken een extra service:

De webshop

  • U kunt 24 uur per dag uw favoriete producten in onze webshop bestellen.
  • Tot en met 28 april sturen wij uw bestelling met kosteloos op.
  • Bij iedere bestelling vanaf € 75,00 ontvangt u een mooi geschenk van ons met een waarde van maar liefst € 27,95 (https://hebjehuidlief.nl/shop/aanbiedingen/).
  • Wenst u liever een gepersonaliseerd voorstel/aanbod m.b.t. uw productenpakket dan is dit mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.
  • U kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven gedurende de aangepaste openingstijden, via WhatApp of per mail.

De winkel

  • Onze winkel blijft geopend voor advies of het ophalen van producten van dinsdag tot zaterdag 11.00 tot 15.00 uur. Gedurende deze tijden zijn wij ook telefonisch voor u bereikbaar.
  • Tijdens onze openingstijden hanteren wij uiteraard de hygiëne en voorzorgsmaatregelen verstrekt door het RIVM.
  • Wij verzoeken u wanneer mogelijk per pin te betalen om zo handcontact te vermijden.
  • U kunt ons ten alle tijden mailen, wij houden onze mailbox dagelijks in de gaten.

Onze evenement die gepland stond op zaterdag 28 maart hebben wij geannuleerd. Hiervoor komt zo spoedig mogelijk een nieuwe datum.

Aangepaste openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag 11.00-15.00 uur

Bereikbaarheid
Telefoonnummer: 0573-259643
WhatsApp: 06-33098038
Mail: info@hebjehuidlief.nl

Na deze datum zullen we weer met al onze passie en zorg voor u klaar staan, en we hopen erop u na die periode weer bij ons terug te zien. Wij houden iedereen natuurlijk op de hoogte zodra er meer bekend is.

De agenda zal vanaf 28 april snel vol raken. Plan daarom tijdig uw nieuwe afspraak in!

Blijf gezond, veel liefs gewenst,
Merle, Monique, Marit en de rest van ons team.

 

Deel dit bericht: