TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Wintersport? Gebruik een natuurlijke egale foundation met hoge zonbescherming.

Vaak krijg ik de vraag voor een goede zonbescherming voor op vakantie welke ook als foundation gebruikt kan worden.

Wat is Cover cream?

Cover cream is een gekleurde, camouflerende en medicinale creme. Door middel van de titaniumdioxide die de Cover cream bevat, geeft hij een total sunblock factor 100 daardoor is uw huid direct beschermt tegen UV-licht. Ook is de Cover cream waterproof en bevat geen parfum.

Waarvoor kunt de Cover cream gebruiken?

Wijnvlekken, couperose, acné, pigmentvlekken, natuurlijke rimpelcorrectie, professional peeling en na cosmetische operaties. Omdat het een medicinale creme is kunt u het direct op een litteken of puistje gebruiken wanneer het wondje dicht is.

U brengt de Cover cream onverdund aan op de plek of op het litteken en uw huid is volledig gecamoufleerd en beschermt tegen UV-straling. Wanneer u de Finishing Dust gebruikt na de Cover cream blijft het de hele dag goed zitten. Het voorkomt dat uw huid gaat glimmen en is geschikt voor elke kleur van de Cover cream.

Door de Cover cream te mengen met uw Pascaud dagcreme krijgt u een mooie foundation of getinte dagcreme. U kunt het naar eigen wens aanbrengen in verschillende diktes, door een klein beetje Cover cream te gebruiken heeft u een mooie getinte dagcreme en wanneer u de Cover cream wat dikker gebruikt werkt het meer camouflerend en beschermt het uw huid beter tegen UV-straling.

De Cover cream is te mengen met elke Pascaud creme, door te mengen met de UV Defense heeft u een hoge zonbescherming, ideaal voor de komende wintersport of zonvakantie en wanneer u hem mengt met de 24 Hour Cream krijgt u een medium zonbescherming. Gebruik hierna de Finishing Dust en uw gelaat glimt niet meer en het blijft de hele dag gefixeert. De Finishing Dust is een kleurloze fixatie poeder die speciaal is ontwikkeld voor de Cover cream.

De Cover cream is verkrijgbaar is 10 verschillende kleuren, op deze manier kunnen we de juiste kleur op uw huid afstemmen. De Cover cream is verkrijgbaar in onze kliniek en tevens te bestellen via onze webshop.

Blog van Merle Bruyl, anti-ageing- en acnéspecialist

Deel dit bericht:

1 thoughts on “Wintersport? Gebruik een natuurlijke egale foundation met hoge zonbescherming.

  1. Hallo, heb net covercream van Pascaud gekocht en ontdek dat er Titanium Dioxide in zit. Dat is giftig, vooral als het via Nanotechniek bewerkt is. Is er iemand die mij kan weerhouden om m’n dure potje covercream weg te gooien ( en dan niet bij het restvuil, want het blijft ook nog eens voor eeuwig als gif in het milieu zitten…) ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *