TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Wallen onder de ogen verminderen? Dit kan zonder operatie!

Uw ogen spreken boekdelen!eye

Waar letten wij als eerste op als we iemand ontmoeten? Juist, de ogen!

Onze ogen spreken boekdelen, misschien wel meer dan we eigenlijk willen.
Eigenlijk vertellen onze ogen ons alles.

De jaren verstrijken en langzaamaan komen er wat lijntjes rondom de ogen. Er ontstaat een kleine wal en boven onze ogen wordt het allemaal wat zwaarder.

Hieronder een aantal behandeling- en verzorgingstips voor minder wallen wallen onder de ogen een een sprekende blik!

Welke producten geven thuis snel effect?

Voor het vasthouden van vocht rondom de ogen en de daar ontstane lijntjes adviseer ik het Pascaud Eye Duo. Als eerste brengt u de Pascaud Eye Boost Gel aan. Deze gel bevat extracten van paardenkastanje en zorgt ervoor dat blauwe kringen verminderen en dat het drainage systeem rondom het oog verbeterd wordt. Hierdoor wordt het vocht wat u rondom uw ogen vasthoudt verminderd.

Doordat deze gel ook drie soorten peptiden bevat, ontspant uw huid zich rondom het oog. De lijntjes rondom uw ogen zullen direct verminderen waardoor de oogopslag gelijk een stuk frisser is! Deze gel is tevens een perfecte basis voor make-up.

Vervolgens brengt u daarover heen de Pascaud Eye Care Cream aan. Deze bestaat uit onder andere ogentroost en hyaluronzuur. Ogentroost zorgt voor een extra drainage proces en het hyaluronzuur zorgt voor een optimale voeding voor de huid. Zodra de huid voldoende voeding in zich krijgt, zullen er minder gauw lijntjes ontstaan.

Is er behalve een crème nog iets wat je kan doen?

Jazeker! Als extra boost tegen vochtwallen, donkere kringen en huidverslapping  hebben wij het Marmatrix Masker in de vorm van Eyepads. Deze legt u onder het oog of boven het oog. Waar u uw aandacht op wilt vestigen. Deze zorgt dat het vocht wat nog vast wordt gehouden, afgevoerd wordt en dat door de intensieve voeding en hydratatie de lijntjes direct verminderen. Dit masker laat u 20 minuten inwerken. Tevens kunt na deze 20 minuten de pad nog op een ander deel rondom het oog aanbrengen of op uw neuslippenlijn voor extra voeding op deze gebieden!

Klopt het dat je van binnenuit ook vochtwallen en donkere kringen onder de ogen kunt verminderen?

Ja, door de laatste biofarmaceutische technieken is het mogelijk op een natuurlijke manier vochtophopingen in het lichaam en onder de ogen te verminderen.  De combinatie van Pascaud Circuvene  welke je 1 tot 3 maal daags neemt mits anders voorgeschreven in combinatie met de Pascaud Collageen Boosterbox zorgt ervoor het drainagesysteem te stimuleren en het vet- en vochtgehalte te optimaliseren.  Ook bevat deze Collastim wat zorgt voor een optimale vorming van collageen, waardoor er minder gauw lijntjes ontstaan en de huid mooi en stevig blijft. Door de toegevoegde C&C kan de Collastim optimaal zijn werk doen. Skin X tenslotte in de Pascaud Collageen Boosterbox verminderd de droge huid en draineert ook onnodige afvalstoffen weg.

 

Minimaal vier keer per jaar is het verstandig een milde ontgiftingskuur met Deto-X  te doen. Deze voert door ingrediënten als Blaaswierextract, Engelenwortel en Kattesnor afvalstoffen af en geeft naast een gezond lichaam een stralende oog contour. Ook worden vitaminen uit uw voeding beter opgenomen na deze reinigingskuur. Voordeel van deze kuur is dat je gewoon kunt blijven eten! Je valt verliest ook nog eens centimeters en de darm werking wordt gereguleerd.

En welke behandeling kunnen in de kliniek worden ondergaan?

Dit hangt af van uw wensen. Als dit de lijntjes zijn adviseer ik u de Natuurlijke Rimpelcorrectie. Met deze behandeling stimuleren wij de huid eigen collageen aan te maken en brengen wij geen lichaamsvreemde stoffen in de huid. Het aantal behandelingen hangt af van uw leeftijd, leefgewoontes en de diepte van de rimpel.

Als u uw vocht wallen wilt verminderen of uw boven oogleden wilt verstevigen adviseer ik u onze  Behandeling voor Wallen en Overhangende oogleden. Met deze behandeling kunnen we zowel het vocht probleem aanpakken als de verslapte huid met de hierdoor veroorzaakte rimpels.
Deze behandeling schaadt de huid niet, maar zal deze juist kalmeren. Doordat het op de celenergie werkt in de huid, zal uw huid op een biologische manier verjongen!

Gratis testen!

Om uw eigen huid kennis te laten maken met de behandeling voor wallen en overhangende oogleden, bieden wij u een Gratis Proefbehandeling aan (vul het formulier in onder aan de pagina van de behandeling). Met deze behandeling kunnen wij op uw aandachtspunten gaan werken en ziet u binnen een uur wat het resultaat zou zijn van op uw huid na 5 weken! Geef aan bij uw aanvraag of u alleen een oogcontour behandeling wenst of u meerdere zones heeft in het gelaat welke uw aandacht wensen. Wij kunnen dan de Proefbehandeling hierop aanpassen.

Met al deze adviezen weet ik zeker dat u (weer) een prachtige oogopslag krijgt!

 

Huidverjonggingsblog van Monica Pachter, anti-ageing – en acnéspecialist.Monica Pachter van Total Beauty

Ps: Wilt u kosteloos en effectieve huidtips toegezonden krijgen? meld u dan aan op Facebook en klik aan op “Vind ik leuk”.

Deel dit bericht:

44 thoughts on “Wallen onder de ogen verminderen? Dit kan zonder operatie!

  1. Hallo Mariieke, vetopslag kan inderdaad alleen verwijderd worden met een operatie. Maar vaak zien we dat een wal deels bestaat uit vet en deels uit vocht. de wal wordt dus aanzienlijk minder aks het vocht gedraineerd is!

    heb je nog een vraag horen we het graag!

  2. Mijn bullshit alarm gaat af als ik dit lees. Was het erg veel moeite om dit artikel te schrijven?
    Mensen bespaar je geld, een plastisch chirurg kan je echt goed adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *