TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Total Beauty reisapotheek moet mee!

Zorg dat u de reisapotheek van Total Beauty bij u heeft!

Synflor- Forte
Drie tabletten Synflor- Forte per dag helpen u van de diarree af. een opgezet gevoel en verstopping? Ook dan helpt Synfor- Forte.

C&C
De zuigtabletten C&C moeten absoluut mee, want deze maken je weer fit na een avond die een beetje uit de hand is gelopen. En, ze beschermen uw huid tegen veroudering door de zon. Dat geldt eveneens in hoge mate voor het anti oxidanten complex Cell-Xtra.

Circuvene
Circuvene mag ook niet ontbreken, want deze werken in deze warme dagen tegen opgezette enkels en zware benen. Ook als u een vliegreis voor de boeg heeft moet u zeker Circuvene gebruiken. Mocht u geen zon te zien krijgen en het is ijskoud, dan helpt Circuvene tegen koude handen en voeten. Een Multipurpose middel!

Hydrating Mask
Als de huid teveel zon heeft gehad is het Hydrating Mask een uitkomst. Het hydrateert en verkoelt. Gebruik daaroverheen eventueel het Repair Complex.

Hydrating Serum en Emulsion
Een reis per vliegtuig droogt de huid enorm uit. Het Hydrating Serum is intensief vochtherstellend en niet vet. Breng regelmatig een paar druppels aan en daar over heen de Hydrating Emulsion, een luchtige emulsie die ook niet vet aanvoelt en geen overbodige glans geeft.

UV defense
UV Defense, de meest optimale dagbescherming in de zomer.
Een gecombineerde hydraterende dagcrème en uv-beschermingscrème (UVA + UVB high) in één. UV Defense 8 minuten voor het in de zon gaan aanbrengen en iedere twee uur herhalen.

Bronzestim
Gebruik Brozestim 4 weken voor de vakantie en daar de hele zomer mee doorgaan. Brozestim zorgt ervoor dat u sneller egaler bruin wordt met minder veroudering en schade in de huid!

 

Huidtips van Merle Bruijl.

Deel dit bericht:

50 thoughts on “Total Beauty reisapotheek moet mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *