TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Gevoelige huid en huid met Psoriasis behandelen

Huidallergieën of Psoriasis? Wij kunnen toch uw huid verjongen!

 


Een veel voorkomend probleem is Psoriasis of huidallergieën en eczeem, vaak wordt er geadviseerd om geen producten te gebruiken die de huid te sterk stimuleren of producten met sterke werkzame stoffen. Er zijn ook weinig producten en behandelingen beschikbaar die gebruikt kunnen worden bij deze problemen tegen huidveroudering.

 

 

Hoe komt het nou eigenlijk dat u last heeft van één van deze problemen?

gevoelige huid

Per huidprobleem zijn de oorzaken verschillend, bij Psoriasis kan het zijn dat het erfelijk is maar het kan ook worden verergerd door stress, ongezonde voeding en het gebruik van suiker. Aangezien psoriasis een ontstekingsziekte is speelt het gebruik van suiker zeker een rol omdat geraffineerde suiker een ontsteking kan verergeren. Het kan ook zijn dat mensen met psoriasis geen zuivel of tarwe kunnen verdragen.

Bij huidallergieën kunnen natuurlijk vele problemen de oorzaak zijn, dit kan o.a.: voeding, stress, verkeerde producten in huidverzorging maar ook wasmiddel kan een oorzaak zijn. Ook is het mogelijk dat u last heeft van pollen, huisstofmijt of een reactie op een medicijn. Voor iedereen die last heeft van huidallergieën of eczeem is het verstandig om zoveel mogelijk zuivel, suiker en geur en kleurstoffen te vermijden.
Wat wel goed is om te doen bij één van deze problemen is in ieder geval een huisarts, huidarts of dermatoloog te informeren. Daarnaast kunt u zelf ook nog het één en ander thuis doen. U kunt zoals hierboven al vernoemd minderen of zelfs stoppen met suiker en zuivel en juist omega 3 producten binnen krijgen. Omega 3 zorgt ervoor dat de celwanden van de huid sterk blijven en houden het vochtbalans in evenwicht, dit zijn essentiële behoeftes voor een huid met problemen.

 

Wat kunt u doen tegen huidveroudering zonder dat u last krijgt van nare bijwerkingen?

Wat mensen vaak wel weten is dat het lastig is om een goed product te vinden of een behandeling te ondergaan wanneer je last hebt van Psoriasis of een huidallergie omdat de huid vaak niet goed reageert op de werkstoffen. Laat staan dat mensen een huidverjongende of huidverbeterende behandeling ondergaan. Dat is nu verleden tijd!

Bij Total Beauty schoonheidskliniek kunnen wij uw huid verjongen zonder dat u last krijgt van allergische reacties of zonder dat uw huid verslechterd. Sterker nog, uw huid kan er alleen maar beter van worden! Wij doen dit door een persoonlijk advies op maat passend bij uw huid. U kunt ook direct een proefbehandeling ondergaan en merken dat wij wel uw huid kunnen verjongen en verstevigen.

 

Door middel van de Natuurlijke facelift kunnen wij de celenergie van uw huid in 5 weken 10 jaar jonger maken zonder gebruik te maken van werkstoffen!

 

Wij maken gebruik van een Low Light Laser welke de huidenergie oplaadt en afvalstoffen afvoert, de lichtbundel van de laser komt diep in de huid en werkt direct!vermoeide en zeer droge huid behandelen

Tijdens de laser brengen wij enkel een neutrale olie aan, de laser werkt dus zonder het aanbrengen van actieve werkstoffen. Na de behandeling heeft u geen last van roodheid of andere onaangename bijwerkingen maar uw huid ziet er stevig en stralend uit.

 

U krijgt hierdoor:

  • een ooglidcorrectie zonder operatie

  • strakkere oogcontouren

  • stevigere wangen

  • een strakke kaaklijn

  • minder sterke neuslippenplooi

 

Ondanks enige huidproblemen is het dus wél mogelijk om huidverjongende behandelingen te krijgen!

voor-natuurlijke-facelift  -na natuurlijke facelift

 

 

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvende proefbehandeling met een persoonlijk advies!

 

 

  Deel en like ons!  

 

untitled

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Merle-Bruyl-van-Total-Beauty-95x951

 

 

 

 

Merle Bruyl,

Huidspecialist en antiaging therapeut

 

 

 

 

Dit vind u misschien ook interessant:

 

 

masker voor de zeer droge gevoelige en rode huid. werkt liftend

 

   Rode huid kalmeren en hydrateren lukt hiermee!

 

 

lente gevoel favorieten hydraterende producten zeer droge huid pascaud korting   

Eet uw rimpels weg!

 

 

 

Afvallen met Pascaud Slimming

 

 Gezond en snel afvallen met een beetje hulp

 

 

 

Deel dit bericht:

35 thoughts on “Gevoelige huid en huid met Psoriasis behandelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *