TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Een nieuwe huid in één week!

De tijd is weer aangebroken dat het mogelijk is om uw huid een professionele peeling, of te wel de Professional Peeling te geven. peeling
Dit is een diepgaande peeling welke binnen een week een huidvernieuwing met zich mee brengt.

Tip:Voer deze peeling niet alleen op uw gelaat uit, maar ook op bijvoorbeeld uw decollete! De galajurkentijd breekt snel weer aan!

De Professional Peeling  is uitermate geschikt voor:

  • Huidstructuur te verfijnen
  • Pigmentvlekken te verminderen of te verwijderen
  • Rimpels te verwijderen
  • In combinatie met de natuurlijke facelift de huid extra te liften en te verstevigen.
  • Zonbeschadigde huid herstellen
  • Rokershuid herstellen
  • Decolleté en hals verjonging

Voordelen:
De Professional Peeling  kan de huid weer strakker, gladder en jonger maken onafhankelijk van leeftijd, huidskleur of huidtype. Deze behandeling betekent een doorbraak op het gebied van anti- ageing en leidt tot een significante verbetering in huidverjonging.

Een normale peeling verwijdert alleen de dode huidcellen, de Professional Peeling gaat tot de basaal cellen laag en is te vergelijken met een peeling in een kliniek. Al na één behandeling treedt opzienbarend resultaat op.

 Het geheim zit hem in de combinatie van TCA en de voorbereidende retinol en fruitzuren behandeling, waardoor er op een veilige wijze met een lagere dosis TCA diep in de huid gepeeld kan worden.

De fasen van de behandeling:U gebruikt 10 nachten speciale ampullen die de huid voorbereiden op de behandeling. In de salon wordt de ongeveer 45 minuten durende behandeling uitgevoerd. Voor een optimaal resultaat voeren wij de L3 behandeling uit als afsluiting van de behandeling. Direct na de behandeling voelt de huid strak maar ontspannen aan. Vervolgens gaat de huid binnen enkele dagen vervellen. Gemiddeld is na een week het volledige peelingproces achter de rug en heeft u een nieuwe, frisse ‘baby’ huid.
 

Voorbehandeling:

 

Kan het ook op andere delen van het lichaam toegepast worden?
Ja, het kan toegepast worden op het gezicht, hals, decolleté en armen.
 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Na een behandeling zal uw huid gladder en strakker zijn en fijne lijntjes zijn compleet weg. De behandeling kan herhaald worden met een tussenpose van een maand. En halfjaarlijkse of jaarlijkse behandeling zorgt voor een lange-termijn resultaat.
 

Kan de peeling schade aan mijn huid aanrichten?
Nee. De huid op een gecontroleerde en veilige manier peelen zal geen schade aanrichten maar maakt de huid juist steviger, dikker en weerbaarder.

Kan ik make-up gebruiken na de Professional Peeling?
U kunt over de 24 uurs crème en sunblock een covermake-up gebruiken.

Welk soort producten mag ik na de behandeling gebruiken?
U krijgt een sunblock mee van de salon die u de eerste 6 weken aan elke ochtend aan moet brengen. Het is aan te raden de speciale 24 uurs crème de eerste weken te gebruiken. Deze zal uw huid voeden in de juiste balans. Na twee weken mag u uw huid lekker gaan verwennen met rijke maskers, aangepast aan uw huid. De huid neemt nu alles op wat u maar geeft dus maak er gebruik van!

Advies:
Uw huid wordt extra verjongd door voor en na de Professional Peeling de PascaudMeso te ondergaan. Dit verfijnt en verjongt uw huid nog extra en vermindert droogte rimpels.

Prijs per behandeling (in combinatie met één L3): €309,50,-

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *