TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Column Berkelbode “futloze huid”

“Ik ben een niet roker, maar heb toch last van een doffe grauwe huid. Wat kan ik hieraan doen?”
Mevrouw Roelofs uit Eefde.


“Ook niet rokers kunnen last hebben van een doffe grauwe huid. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat de huid droog is of komt voor bij  bijvoorbeeld een dikkere huid welke vaak slecht doorbloed is. Medicijngebruik, ziektebed of het gebruik van producten welke niet voor de huid geschikt zijn kunnen ook meespelen.”

“Voordat uw huid behandeld wordt is het belangrijk eerst te weten te komen waar de oorzaak van het probleem van uw huid vandaan komt. Dit kan doormiddel van een uitgebreide huidanalyse. Een huidanalyse apparaat kan hierbij nog dieper in de huid kijken. Hierna wordt na aanleiding van uw wensen en die van uw huid een enkele of kuurbehandeling voor u persoonlijk samengesteld.
Vaak zetten we hierbij de SkinJet behandeling in. Dit is een combinatie van Microdermabrasie, waarbij we de bovenste laagjes van de huid polijsten en Ultrasound welke huidverbeterende werkstoffen diep in de huid brengt. Het polijsten is niet schadelijk voor de huid maar maakt de huid juist gezonder. Ook kunnen we kiezen voor Mesotherapie. Door middel van kleine prikjes worden onder andere vitamines, mineralen en hyaluronzuur in de diepere huidlagen gebracht wat de huid niet alleen gezonder laat ogen maar ook fijne lijntjes laat vervagen. De combinatie met een melkzuurpeeling geeft in een behandeling al een rozere huid met een fijne structuur weer. Advies voor thuis is uw huid, afhankelijk van de gevoeligheid van de huid, twee á drie keer per week te scrubben met een scrubcrème met een fijne korrel. Daarnaast kunt u  een activerende crème te gebruiken afgestemd op het huidtype. Voor verdere adviezen kunt u kijken op www.hebjehuidlief.nl.”

Heeft u ook een (anonieme) vraag aan Merle? Mail dit dan naar berkelbode@totalbeauty.nl

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *