TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Voorbereiding op de zon

De winter loopt ten eind. De hoogste tijd om nu voorbereidingen te treffen op de lente- en zomerzon. Dé tijd om van de saaie grauwe winterse kleur af te komen, meer energie te krijgen en op te fleuren. Maar wel op een verantwoorde manier. Goede voorbereid de zon in gaan is het halve werk. Er komt meer bij kijken om veilig en mooi bruin te worden dan alleen een hoge SPF (Sun Protection Factor) te gebruiken.
Om de aanmaak van melanine (pigment) te stimuleren, zonschade en zonne-allergie te voorkomen is het voedingssuplplement Bronzestim een aanrader. De huid bruint eerder en de kleur wordt dieper. En, het voorkomt veroudering van de huid niet alleen door deze twee activiteiten, maar ook door een krachtig anti-oxidantencomplex. Onder invloed van UVstralen ontstaan er namelijk vrije radicalen, agressieve moleculen die huidveroudering in de hand werken. Antioxidanten, vitamines C en E maken deze onschadelijk.

Start vier weken voor het in de zon gaan met Bronzestim en ga er wel de hele zomer mee door. Een tot twee capsules per dag is voldoende. Andere voedingssupplementen kunnen ernaast gebruikt worden, maar een antioxidantencomplex is niet nodig, want Bronzestim bevat voldoende antioxidanten.

Een verpakking van 30 capsules:  €24,20

Huidtip van Merle Bruijl.

—————————ggggggg

g

g

gl

l

 

Deel dit bericht:

43 thoughts on “Voorbereiding op de zon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *