TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Video! Plaatselijk vet verwijderen zonder sporten of dieet!

Een doorbraak op het gebied van het verwijderen van vetophopingen in het gezicht en lichaam!
En hét alternatief voor botox!

Strakke buik oefeningen behandeling zonder operatie voor     strakke buik oefeningen behandeling zonder operatie en dieet na

Met de nieuwste methode die wij al met succes uitvoeren is er nu nog veel meer mogelijk.

 

Voorheen konden wij ons richten op rimpels, verslapping, couperose en acne. Maar nu is het ook mogelijk om die fronsrimpel op een natuurlijk manier te verminderen en om die onderkin aan te pakken. En wat dacht u van het lichaam?

Ook de buik, billen, benen en armen zijn geen probleem meer!

Hoe werkt de behandeling?

Radiofrequentie zorgt ervoor dat er een hogere temperatuur wordt behaald in de huid waardoor er Heat shock proteins vrij komen, namelijk de hsp 60 & 70. Deze zorgen ervoor dat er verstrakking ontstaat in het weefsel. Deze verstrakking resulteert in versteviging van de huid. De kaaklijn wordt verstevigd maar ook de oogcontouren en wangen.

Hoe kan het dat er nu meer problemen kunnen worden aangepakt?
Door de Monopolaire functie dat het apparaat heeft komt de radiofrequentie dieper in de huid waardoor de spieren en zelfs het vet kan worden aangepakt. De straling zorgt voor een verstrakking van het weefsel. Bij plaatselijke vetophoping zorgt de behandeling ervoor dat het vet beter kan worden afgevoerd door het lichaam zelf. Het progamma tegen de spierspanning is uitermate geschikt om de fronsrimpel zachter te maken en wat spanning van je voorhoofd af te krijgen.

Bij plaatselijke vetophoping kunnen wij de Wave perfect combineren met de Mesotherapie Lipocell, met deze twee behandelingen samen kan je de buik verstevigen en vet laten verminderen maar ook zijn de billen of benen geen probleem. De Radiofrequentie stimuleert lipolyse, herstelt het vermogen van de vetcellen om een normale stofwisseling te ondersteunen en vet te verbranden. Wanneer u last heeft van de zogenoemde kipfilets op de armen kan ook de Wave worden ingezet om daar de huid te verstrakken.
In het gezicht is het mogelijk om plaatselijke vetophoping aan te pakken met deze combinatie, het is dan heel mooi om de neuslippenplooi te verminderen of de kaaklijn te verstrakken en de onderkin te verminderen.

onderkin verwijderen zonder operatie voor en na

 

Om de fronsrimpel te lijf te gaan is het goed om de Wave te combineren met de Natuurlijke rimpelcorrectie, deze combinatie vermindert sterk de frons en geeft een zachtere uitstraling. De diepwerkende kracht van de Wave zorgt ervoor dat de spiercontractie wordt verminderd en daardoor de lijntjes verminderen. Na één behandeling is het al zichtbaar dat het lijntje is verzacht.

 

Bart Dirkx_1_voor UITSNEDEBart Dirckx nafoto-1 UITSNEDE

 

Welke problemen zijn er te behandelen?

  • Rimpels

  • Verslapte gezichtshuid waaronder, kaaklijn, hals, oogcontouren en de wangen.

  • Verslapping van huid van het lichaam waaronder, buik, armen, bovenkant van uw handen, benen en billen.

  • Acné Vulgaris, seborreïsch eczeem en grove poriën.

  • Littekens

  • Striae

  • Plaatselijke vetophoping en Cellulites

Maak nu ook een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek met een proefbehandeling en overleg samen met uw specialist wat er mogelijk is voor u!

Bekijk hier de video!

 

Wave

40 minuten (bijvoorbeeld buikzone) €126,

20 minuten (bijvoorbeeld onderkin)  €78,-

 

Lipocell per behandeling:

Onderkin of neuslippenplooi:  €175,-

Buik, armen, benen  start bedrag: €175,- . €75 euro per eventuele extra in te zetten cocktail met Lipocell.

Deel dit bericht:

2 thoughts on “Video! Plaatselijk vet verwijderen zonder sporten of dieet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *