TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Total Beauty steunt mensen in Afrika met aangeboren huidafwijkingen.

Pascaud Foundation is een ideële stichting die mensen helpt waarvan het uiterlijk geschaad of verminkt is. 

De Pascaud Foundation is een ideële stichting die mensen helpt waarvan het uiterlijk geschaad of verminkt is. De focus ligt bij minder draagkrachtigen en arme bevolkingsgroepen. De stichting zal niet alleen in Nederland en België individuen of organisaties steunen, maar ook daarbuiten. Met de verkregen middelen maakt de Pascaud Foundation het mogelijk schoonheid te ervaren voor diegene in de wereld voor wie schoonheid geen vanzelfsprekendheid (meer) is.

Stichter
Stichter van de Pascaud Foundation is Mardge Pascaud. Haar bedrijf Pascaud Beauty Innovations biedt mensen allerlei mogelijkheden om op een natuurlijke manier een gezonde en bij hen passende huid te geven en ze te laten stralen. Nadat ze in aanraking kwam met vrouwen, mannen en kinderen met aangeboren of verkregen verminkingen aan hun uiterlijk die vaak geen menswaardig bestaan meer kunnen leiden, besloot zij tot de oprichting van de Pascaud Foundation.

Ambassadrice
Ambassadrice van de Pascaud foundation is Micky Hoogendijk. Zij zet zich in om zoveel mogelijk publiciteit te verkrijgen voor het werk van de stichting. De stichting is een ideële organisatie die moet bestaan van donaties en giften; free-publicity is daarbij bijzonder belangrijk.

U kunt ook direct een kind of volwassene een operatie of donatie geven door hier te klikken. Namens alle kinderen en volwassenen die een operatie nodig hebben om te overleven in de maatschappij, danken wij u hartelijk!

Nieuws van Merle Bruijl.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *