TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Het ene supplement is het andere niet!

Voor een mooie, gezonde, stralende huid is meer nodig dan alleen verzorging van buitenaf. Aan het begin van ieder seizoen is het goed om het lichaam van binnenuit te reinigen. Zeker na de winter, wanneer we veel stevige kost hebben gegeten en vaak minder hebben bewogen. Bij de stofwisseling komen veel schadelijke stoffen vrij en dat leidt nogal eens tot een vale, doffe huid. Een teveel aan afvalstoffen kan ook de oorzaak zijn van vermoeidheid, hoofdpijn, gebrek aan concentratie en energie.

De hoogste tijd dus voor een ontslakkingkuurtje met Deto-X. Daarbij drinkt u twee liter water per dag om de afvalstoffen goed af te voeren en voldoende groenten (drie ons waarvan één ons rauw) en twee stuks fruit te eten. Een Deto-X kuurtje is tevens een aanrader voordat u een kuur in onze kliniek wordt start. Het resultaat is dan optimaal en ook de thuisbehandeling heeft meer effect.

“Voor een mooie, gezonde, stralende huid is meer nodig dan alleen verzorging van buitenaf.”

Het ene supplement is het andere niet!
Pascaud Beauty Innovations was een van de eerste cosmetica producerende bedrijven die met voedingssupplementen op de markt kwam. Als anti-aging expert weten wij, zegt Mardge Pascaud, maar al te goed dat een mooie, gladde, stralende huid niet alleen afhankelijk is van de juiste behandelmethodes en de daarbij horende verzorgende cosmetica, maar ook van een gezond lichaam dat in balans is.

Voedingssupplementen zijn een onderdeel van Pascaud’s Beauty Triangle en die staat voor:

Schoonheid van buiten naar binnen (cosmetica) schoonheid van binnen naar buiten (voeding plus voedingssupplementen) zen beauty, schoonheid van inzicht (mentaal, dus hoe je naar je zelf kijkt)

Maar al te vaak eten we niet volgens de Schijf van Vijf. Daar is onze intensieve manier van leven met overvolle agenda’s mede schuldig aan. Ook een goed ontbijt is er bij menigeen niet bij, daar gunnen we ons de tijd niet voor. Toch is dat belangrijk om onze motor na de nachtrust op gang te brengen. Voldoende groenten en fruit eten we ook al niet meer; het vlees dat we eten bevat hormonen en de vis te veel kwik. Daarbij komt dat ons voedsel te weinig essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen bevat, omdat de grond is uitgeput en de lucht vervuild is.

Een voedingssupplement is dan tegenwoordig ook geen overbodige luxe.

Het verschil:

Waarin verschillen nu de voedingssupplementen van Pascaud met die van andere merken. Om te beginnen zijn de werkzame stoffen gestanddariseerd. Dat willen zeggen dat de hoeveelheid vitamines, mineralen en kruiden altijd dezelfde is, en heel belangrijk, ook altijd dezelfde hoge kwaliteit heeft. Wij gebruiken bijvoorbeeld vitamine C die afkomstig is van de acerolakers, omdat die van alle bronnen het hoogste vitamine C gehalte bevat. Nu kan een oogst wel eens wat minder uitvallen, maar dan zorgen wij dat het vitamine C gehalte in het supplement toch altijd 500 mg. is.

Verder kiezen wij voor de door het lichaam best opneembare vormen van de ingrediënten. Op die manier kan uw lichaam er ook echt van profiteren.Wanneer een supplement met vitamine E ook vitamine C bevat wordt de vitamine E zelfs “gerecycled”.

Wij zijn ook een van de weinigen die kruiden aan onze voedingssupplementen toevoegen. Die zorgen naast een geneeskrachtige, voor een synergetische werking. Ze versterken dus de werkzaamheid van de andere ingrediënten. Voorbeelden van toegevoegde kruiden zijn centella asiatica om de collageen aanmaak te stimuleren, ginkgo biloba dat de doorbloeding verbetert en blaaswier dat rijk is aan vitamine C en vitamines uit de B-groep. Blaaswier ondersteunt de verbranding van vetten en koolhydraten en verbetert de stofwisseling.

In eigen laboratorium gemaakt.
De voedingssupplementen van Pascaud worden in het eigen laboratorium gemaakt volgens GAP, Good Agriculture Proce- dure. Dat houdt o.m. in dat de planten en kruiden die ervoor worden gebruikt van biologische oorsprong zijn en op de beste manier worden geteeld op de best gelegen gronden en bij een juiste temperatuur. Ook het moment van pluk ken (met de hand) wordt helemaal uitgekiend, zodat de belangrijke stoffen volop zijn ontwikkeld en de plant behouden blijft. Het is eigenlijk de manier van zaaien en oogsten zoals die in de antroposofie wordt gehanteerd.

Zie alle Pascaud voedingssupplementen op onze producten pagina.

Deel dit bericht:

47 thoughts on “Het ene supplement is het andere niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *