TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Scrubben!! Peel uw huid regelmatig.

peelingDe dode huidcellen verwijderen is belangrijker dan u  misschien denkt! Het houdt niet alleen uw huid schoner en laat haar frisser ogen.
Door de bovenste huidlaag te verwijderen, denkt de onderste huidlaag als ware dat deze huidlaag opnieuw aangemaakt moet worden. De huid gaat zo de dode en ” luie”  huidcellen vervangen voor een nieuwe jonge huidcellenlaag. De huidvenieuwing wordt aangezet met huidverjonging als gevolg!

Het zorgt er ook voor dat huidproducten ook dieper in de huid kunnen komen. De barrière is verwijderd waardoor de producten meteen daar kunnen komen waar ze nodig zijn.

Fabel: Een dunne huid wordt nog dunner doordat ik haar peel.

Doordat je de dunne huid peelt wordt deze juist dikker in de gezonde levende lagen! Dus juist bij een dunne huid is een peeling 2 keer per week een must om haar steviger te krijgen.
Kijk wel bij couperose uit naar welke scrub je gebruikt. Een scherpe korrel is niet prettig voor de gevoelige couperose huid. Je kunt dan beter kiezen voor een ” leasing”. Deze breng je aan op de huid en laat je in werken, waarna je hem afspoelt. Het lost de dode huidcellen op zonder dat je er een korrel voor over de huid hoeft te roteren.

Twee voorbeelden voor u:

SkinJet enzym peel lotion en creme is een leasing welke ook rond de ogen aangebracht kan worden. Door de basis van en enzymen is dit product geschikt om de zeer gevoelige of dunne huid kunt weer laten ademen en fit te houden! Te verkrijgen bij Total Beauty. Bel 0573-259643 om het te bestellen of mail naar info@totalbeauty.nl.

Pascaud salicylic exfoliater lost de dode huidlaag zachtjes op en werkt reinigend op de huid. Ook bevat deze scrub een kleine korrel welke hierdoor een dubbele werking heeft.  De diepreinigende gel maakt de poriën kleiner en de huid gladder.
Het bevat 2% salicylzuur.Dit werkzame bestanddeel is afkomstig van wilgenbast en heeft een ontstekingsremmende en exfoliërende werking. Afhankelijk van uw huiddtype kan de gel dagelijks als intensieve cleanser of wekelijks als scrubgel gebruikt worden. Bijzonder geschikt voor de onzuivere, vette, grauwe of oudere huid.
Het resultaat?
Een stralende frisse huid.

Gebruik : 1 pompje gel gebruiken. Op de huid inmasseren met een beetje water. Eventueel 5 minuten in laten werken. Afspoelen met lauwwarm water. Hydrating mask of een creme aanbrengen. Bel 0573-259643 om het te bestellen of mail naar info@totalbeauty.nl.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *