TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Droge huid? Video met tips voor thuis!

Iedereen heeft wel eens last van een droge huid. De huid is schilferig, jeukt soms en kan wat roder worden.

 

 

Bekijk hier de video van deze blog van Total Beauty:


Een droge huid is een huid die tekort heeft aan natuurlijke vetten. Dit kan komen door invloeden van buiten af zoals kou, droogte, water en zeep gebruik. Maar het kan ook komen omdat de talgklieren minder vet aanmaken. Vaak zie je dat de huid met de jaren die verstrijken steeds minder vet aanmaakt, waardoor de huid steeds droger wordt.
U kunt een droge huid voorkomen of verbeteren door niet te wassen met warm of heet water maar met lauw water. Was ook niet te vaak uw huid. Gebruik geen zeep of alleen water maar een voedende reinigingemulsie. Deze reinigingemulsie moet afgestemd zijn op de zone welke gereinigd wordt. Dus gebruik geen lichaamsproducten op het gelaat en andersom.

 

Gebruik een goede crème die de natuurlijke vetlaag herteld passend op uw huidtype. De crème mag niet irriterend zijn of allergieën veroorzaken. Kies daarom voor een niet geparfumeerde crème zonder of met zo min mogelijk conserveermiddelen zodat de huid niet nog meer uit balans gebracht wordt.
Gebruik geen vaseline houdende crèmes welke een minerale olieverslaving aan de huid kunnen geven. U zult steeds meer willen smeren en dit werkt dus averechts.
Breng de crèmes ’s ochtends en ’s avonds aan na de reiniging.

Uw handen kunt u beschermen door een afgestemde crème en handschoenen te dragen tegen de kou.  Gebruik bij het afwassen of schoonmaken schoonmaakhandschoenen. Zet een bakje water op de verwarming om de vochtbalans in huis omhoog te brengen en kleed u warmer zodat u de temperatuur in huis omlaag kan zetten.

 

 

METEN IS WETEN!

Hoe weet u of uw crème de juiste is? Onderga de high tech Huidscan en de ontdek precies wat uw huidconditie is en wat uw huid laat herstellen! Deze Huidscan mag u gratis ondergaan bij ons in onze kliniek. Vraag deze aan via ons contactformulier onder aan deze pagina.

 

U kunt in onze webshop diepherstellende producten voor uw droge huid bestellen. U krijgt uw producten binnen enkele dagen gratis in huis!
Deze maand geld nog steeds de aantrekkelijke aanbieding van 5 euro voordeel per product!

 

Heeft u vragen over dit onderwerp? U kunt persoonlijk van ons antwoord krijgen via ons contactformulier of via het telefoonnummer: 0573-251572. Wij helpen u graag.

 

Meld u simpel en snel aan voor de huidverjongings nieuwsbrief! Om gratis up to date te blijven op huidverjongingsgebied! Meld u hier aan!

 

 

 

Blog huidverjonging en huidverbetering van Merle Bruijl.

 

 

plaatje

Hier vind u voor en na foto’s met video’s van cliënten die u voor gingen.

 

 

product tegen wallen onder de ogen en expressierimpels en donkere kringen

Droogte rimpels onder de ogen? Deze pads toveren ze in 20 minuten wég!

 

 

 

huidscan

Voor de gratis Huidcan klik hier.

 

 

 

 

Deel dit bericht:

1 thought on “Droge huid? Video met tips voor thuis!

  1. Wil graag dinsdagmiddag een intake afspraak maken
    Maar met de spancode lukt het maar niet vandaar
    Vriendelijke groet
    ger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.