TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Rimpels, droge huid en vermoeidheid te lijf gaan dit najaar!

HUIDTIPS VOOR IN HET NAJAAR & DÉ EFFECTIEVE NAJAARSBEHANDELING!

Wat te doen om zo onbeschadigd mogelijk het najaar door te komen?

 

 

Herfst, tijd voor Reflections

Light up your energy

 

De laatste zonnestralen komen nog door en dat betekent dat de herfst toch echt begint te komen. Maar.. we hebben een heerlijke zonnige, warme zomer achter de rug!

We hebben onze rust gehad, en zijn weer fris en opgeladen om weer aan het werk te gaan. Nu is het belangrijk om dat ook zo goed mogelijk vast te houden. Laten we daar gauw mee beginnen..

 

Weerstand opbouwen

Zolang je je lichaam in een zo goed mogelijke conditie houdt, zal je alle werkzaamheden en het dagelijks leven beter aan kunnen.

Maar hoe breng je nu je lichaam tot dit punt dat je met volle kracht alle ziektekiemen te lijf kan gaan.

Gezonde en verantwoorde voeding is antwoord nummer één. Eet regelmatig en gevarieerd, en vooral niet te vet en te zout. Belangrijk is om, cliché gezegd, voldoende vezels en fruit binnen te krijgen. Voeding met wat meer vezels en fruit, bevatten meer vitaminen en mineralen die jou het najaar door gaan helpen. Krijg je genoeg van deze binnen, heb je een hogere weerstand. Dat betekent minder kans op griep, maar ook een mooiere huid!

 

Nu is het zo dat onze voeding niet voldoende vitaminen en mineralen zit om de juiste dagelijkse hoeveelheid binnen te krijgen. Pak dan een greep uit de voedingssupplementen en vul deze tekorten op een gezonde manier aan. Belangrijk zijn nu vooral Pascaud Vitamine C en de Pascaud Ultra Vital en Pascaud Synflor Forte.

 

Ook het vochtgehalte is van groot belang. In mijn eerdere blog heb ik uitgebreid verteld waarom water nu zo belangrijk is. Het water voert namelijk de afvalstoffen af. Gebeurt dit niet, dan voel je je alles behalve fit en ziet ook je huid er niet mooi uit. Maar juist dof, vaal en grauw.

Daarbij is ook belangrijk om je rust te pakken, voldoende slaap bijvoorbeeld. En voldoende te bewegen. Door te gaan wandelen, zwemmen, fietsen of wat je dan ook leuk vind aan sport zorg je dat je uit je werkmodus komt en gaat ontspannen, ook al ben je actief.

 

Het licht in jou is het waard om belicht te worden!

Dit najaar gaat alles over licht en lichttherapie. Denk hierbij aan de Natuurlijke Facelift d.m.v de PascaudLite of de Quatro met het LED Licht.

In combinatie met deze twee hebben we een echte najaars Refelections Treatment voor u. De ‘Light up your energy’ Treatment. 

 

Deze behandeling duurt 1,5 uur, dus tijd genoeg om lekker te ontspannen en het goede gevoel van de zomer vast te houden. Tijdens deze behandeling gaan we uw huid een goede stimulans geven om alle afvalstoffen af te voeren en de huid actief te maken om zich ook weer op te gaan bouwen. Er zit zelfs ook nog een lifting bij waardoor u nog stralender en gladder de behandeling uit komt! Laat u verrassen en boek deze behandeling NU!

 

Natuurlijk zijn er in de aankomende maanden ook weer acties te vinden die met Reflections te maken hebben, dus hou ook die goed in de gaten.

 

Wij willen u 1,5 uur volledige rust geven, maar ook resultaat gericht werken met u. Wilt u dat ook? Boek dan nu uw Reflections Special en u krijgt dat!

 

 

Light up your energy @ Total Beauty

 

 

 

Monica-Pachter-van-Total-Beauty-95x95

 

 

Huid verjongingsblog

van Monica Pachter,

anti-ageing – en acnéspecialist

 

Boek uw behandeling onderaan deze pagina.

 

 

 

 

 

Cascade
Waarom 1,5 liter water dinken?Klik hier

 

 

 

lichttherapie voor thuis

Thuis de huid verjongen met Lichttherapie? Klik hier.

 

 

 

volle daardos krijgen zonder mes

Een volle haar dos met veel volume? Lees hier!

Deel dit bericht:

1 thoughts on “Rimpels, droge huid en vermoeidheid te lijf gaan dit najaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *