TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Naaldje brengt vitale stoffen dieper in de huid – waar een creme niet komt

Wist u dat ,…een droge huid vitaler en mooier wordt door haar diep in de huid te voeden? Zo komen huidverjongende stoffen in een huidlaag waar we normaal met een masker of creme niet kunnen komen!

PascaudMeso  (klik op de link voor meer info.) wordt met veel succes toegepast in de strijd tegen huidveroudering. Het voedt de huid diep, helpt rimpels te vervagen en werkt zeer goed op een droge huid.
Met kleine injecties worden werkzame stoffen in de huid gebracht. De stoffen worden relatief oppervlakkig ingespoten (gemiddeld 1 tot 2 mm. diep).PascaudMeso is een totale huidverbeteraar, welke ook werkt aan de oorzaak van huidveroudering. Het vult essentiële stoffen in de huid meteen aan.

Bij het oppervlakkig injecteren wordt er een vitamine- en mineralencomplex gebruikt dat de werking van fibroblasten stimuleert. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor collageenaanmaak en verbeteren de elasticiteit van de huid. Hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid.
Bewezen:

  • Huidverbetering (80% verbetering van de poriën).
  • Fijne rimpels vervagen
  • Verbetering van de hydratatie en structuur van de huid (huidversteviging)
  • Verbetering van de kwaliteit en uitstraling van de huid
  • Ondersteuning o.a. L3 en BioSkinJetting voor nog meer resultaat

PascaudMeso kent een minimale pijnsensatie. Dit komt door de compressor en het computergestuurde apparaat, die ervoor zorgen dat iedere injectie met exact dezelfde kracht en op exact dezelfde diepte wordt uitgevoerd.

Huidtips van Merle Bruijl.

Deel dit bericht:

58 thoughts on “Naaldje brengt vitale stoffen dieper in de huid – waar een creme niet komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *