TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Klein maar fijn, de Travelset

Ook voor de nazomer vakantie.travel set pascaud met korting

Laat de grote potten crème maar thuis, de Travelset is ideaal om mee te nemen. Een kleine maar toch complete set om de huid van buiten en binnen goed te blijven verzorgen.

Tijd voor vakantie! Of wellicht elders genieten van de nazomer!

Om te beginnen het belangrijkste, de Cleanser. De juiste reiniging is een pré en met name de Cleanser aangezien deze de huid niet uitdroogt. Met de juiste hoeveelheid Aloë Vera er aan toegevoegd is deze prettig in gebruik, zelfs voor de meest gevoelige huid. U heeft dus geen tonic of lotion na het reinigen nodig!

Voor de nacht zit de Vernix Caseosa in de set. Deze crème met huididentieke werkstoffen zorgt voor een zachte huid en zelfs de natuurlijke huidbarrière wordt hierdoor versterkt! De ideale crème voor een huid die gevoelig is en uit balans.

Wie kent het niet, de ogen samenknijpen omdat de zon toch wel erg fel schijnt. Daarom zit het Marmatrix Eye Mask erbij. Een masker die de droogte rond de ogen vermindert en die daardoor fijne lijntjes vermindert. Tevens draineert het het vocht rond de ogen. Dit masker geeft u een jonge en frisse oogopslag!

Laten we het stukje voeding van binnenuit niet vergeten. De C&C is toegevoegd om de collageen aanmaak optimaal te houden. De zon heeft als nadelige werking dat het collageen in de huid afbreekt. Door de C&C te gebruiken blijft uw huid optimaal collageen aanmaken en blijft uw huid mooi, gezond en jong!

Een kleine miniatuur van het Hydrating Mask en de Eye Care Cream maken deze set compleet. Het Hydrating Mask heeft als werking dat het de huid optimaal hydrateert door het hyaluronzuur. Dit is een werkstof die de huid van nature in zich heeft en is een sterke vochtbinder. Door de menthol die dit masker ook bevat kalmeert de huid sterk, zelfs na een zonnige dag op het strand. Uw huid zal er glad en fris uit zien.
De Eye Care Cream als laatste. Deze oogcrème hydrateert en voedt de huid rondom de ogen. Zelfs het vocht wat rond de ogen vast wordt gehouden wordt verminderd!

Zoals u ziet biedt de Travelset de juiste verzorging van binnen uit en van buiten. En toch hoeft u niet al uw grote potten mee te nemen! Met al deze producten en tips kunt u uw huid optimaal en mooi verzorgen tijdens uw vakantie.

De Travelset is verkrijgbaar in onze kliniek of te bestellen via de webshop.

Wij wensen u een fijne nazomer toe!

Blog van Monica Pachter, anti-ageing – en acnéspecialist

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *