TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Hals Toning Up verjongt uw hals

Het gelaat krijgt vaak een voorkeursbehandeling: crèmes, serums, scrubs, maskers en behandelingen in de kliniek. Dit werpt haar vruchten af. Gelukkig steeds minder vaak wordt de hals vergeten. Deze zone heeft veel te voorduren door beweging en weer en wind. Rimpels en verslapping doen zich daarom ook snel voor op de hals. De Hals Toning Up herstelt uw hals intensief door een combinatie van gecombineerde huidvernieuwende stoffen.

Herstel

Gluco of Lactic peeling
Quatrolight 20 minuten
Marmatrix Mask hals

Uw huid krijgt een intensieve peeling op basis van Melkzuren of Glucozuren afhankelijk van de behoefte van uw huid. De Quatrolight brengt o.a. vitamine A (Retinol) en Caviar diep in de huid door middel van Chromotherapie.

NIR – Near Infra Red op een golflengte van 870 nanometer zorgt voor een verbeterde energie in de huid. De chromotherapie bestaat uit (een combinatie) van rode, groene en blauwe LEDs. Deze Leds stimuleren en activeren uw halshuid.
Het Marmatrix Mask zorgt tenslotte door onder andere planktonextracten dat uw huid  fijn van structuur en glad wordt.

€139,-

Diepte hertsel

Gluco of Lactic peeling
PascaudMeso hals
Marmatrix Mask hals

Uw huid krijgt een intensieve peeling op basis van Melkzuren of Glucozuren afhankelijk van de behoefte van uw huid. PascaudMeso brengt vitamines, mineralen en hyaluronzuur in de lederhuid door middel van Mesotherapie.
In deze huidlaag kan geen enkele andere behandeling werkstoffen zo direct brengen en geeft hierdoor intens resultaat!
Het Marmatrix Mask zorgt door onder andere planktonextracten dat uw huid fijn van structuur en glad wordt. Diepteherstel voor uw halszone.

€289,-

Nieuws van Merle Bruijl.

Deel dit bericht:

51 thoughts on “Hals Toning Up verjongt uw hals

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *