TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Gezichtsgymnastiek, verstrak ook thuis uw huid!

Wilt u een stevigere huid? Verstevig uw huid door  Gezichtsyoga!

 

Gezichtsgymnastiek oefeningen

 

In deze huidige tijd zijn wij veel bezig met de juiste gezichtsverzorging en de behandelingen maar ook voeding, wat daarbij komt om huidveroudering te bestrijden en wat ook nog eens kosteloos is.  Gezichtsyoga is een vorm van gezichtsgymnastiek dat voor natuurlijke vermindering van rimpels zorgt ook verslapping van onze huid wordt minder.

Uw huid ziet er gezonder uit doordat de spieren worden aangespannen en er contractie veroorzaakt wordt, welke zorgt  dat de doorbloeding verbeterd wordt en de collagene vezels worden gestimuleerd. Dit zorgt er weer voor dat de rimpels van nature worden opgevuld en de huid wordt verstevigd.

 

 

Verstrakken van de kaaklijn, het voorhoofd, neuslippenplooi of bijvoorbeeld de oogzone

 

 

Er zijn verschillende oefeningen voor verschillende zones. Ons voorhoofd heeft vaak horizontale rimpels maar ook is er de frons rimpel daar komt de oogzone bij kijken waar er

Facial-gymnastics-to-face-the-test-of-timelachrimpels zijn maar ook overhangende oogleden.

Veel mensen hebben ook last van verslapte wangen of de neuslippenplooi. Dit zijn allemaal ideale zones om te gaan trainen.

Met gezichtsgymnastiek  kunnen allerlei soorten rimpels worden aangepakt en in de video zal ik er meer over uitleggen en het demonstreren.

Onthoud wel dat dit een goede manier is om aan het bestrijden van rimpels te werken en tegen huidverslapping maar het is niet na één keer weg. Probeer het in eerst instantie elke dag te doen en meerdere keren per handeling!

 

SUCCES!

 

Merle-Bruyl-van-Total-Beauty-95x951
Blog van Merle Bruyl

Huidspecialist

 

 

 

pascaud_3lite_aanbieiding_korting Huidverjongende apparatuur, klik hier.

Deel dit bericht:

65 thoughts on “Gezichtsgymnastiek, verstrak ook thuis uw huid!

 1. Ik ben begonnen met de oefeningen van de video om de rimpels in het voorhoofden neusrimpel te verzachten. En nog enkele andere oefeningen. Tot mijn verbazing lijken de rimpels juist sterker te worden. Ook voel ik mijn voorhoofd ’trekken’ en voelt het steeds warm aan. Is dit een reactie of doe ik iets niet goed.
  Ik gebruik kokosolie om de huid zacht te houden.

 2. Hallo Merle

  Ook ik heb een face trainer gehad voor gezichtsoefeningen.
  Veel geld kwijt en geen resultaat.
  Dus ik geloof niet in gezichtsoefeningen!!

  vriendelijke groet
  Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *