TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Een strakkere huid zonder chirurgie, kan dat echt?

Wanneer we ouder worden, verliest onze huid haar celenergie. Celenergie zorgt voor een betere opname van voedingstoffen van de huid en van afvoer van afvalstoffen. Wanneer deze lager wordt kan de huid zich minder goed jong houden doordat deze voedingstoevoer en afvalstoffenafvoer simpelweg niet meer goed functioneert. We kunnen de huidenergie opladen met de Natuurlijke facelift. Dit komt omdat we bij deze behandeling werken met een energiebron welke de huidenergie kan opladen: koude laser. Deze veilige methode voor liften en versteviging van de huid kan de huid in 5 weken tot 10 jaar verjongen op celniveau.

Je ziet een strakkere kaaklijk, gelifte oogleden, minder neuslippenlijn en zelfs minder wallen onder de ogen als resultaat. De huid kan dus nog heel veel zelf doen voordat er naar het mes of de botox gegrepen hoeft te worden!

Gelooft u uw ogen niet? Laat uw ogen het u beloven bij de gratis proefbehandeling. U kunt hierbij gratis en uitgebreid zien wat het resultaat van de natuurlijke facelift zal zijn voor u.

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *