TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Doe de MAC huidscan

Welke crème heb ik nodig? Welke behandeling werkt het best op mijn huid? Heeft mijn huid schade en wat kan ik hier aan doen? Dit zijn veel gestelde vragen waarvop het antwoord vaak gissen is voor veel mensen wanneer ze hun huid willen verbeteren.

Een huiddiagnose is de basis voor een goed en compleet huidadvies. Wat we tot dusver alleen met het blote oog bekeken, kan bij Total Beauty worden ondersteund door revolutionaire apparatuur. Mac huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid en de vooruitgang ervan in o.a. huidlagen waar we met een normale analyse niet kunnen kijken.


Het Multi Analysis Center (MAC) bestaat uit twee units:

  • MACVision
  • MACSensor

MACVision maakt een foto van uw gezicht. U plaatst uw gezicht op de kinsteun en vervolgens worden er twee foto’s genomen: een met wit licht en een door gebruikmaking van niet schadelijk UV licht. Speciale software maakt het mogelijk om de status van uw huid weer te geven, zoals de berekening van het aantal rimpels in een zone, poriën, bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van uw huid en eventuele zonschade

MACSensor test met behulp van sensoren vocht, sebum (talg), elasticiteit en pigment en heeft tevens een speciale camera. Doordat de MAC een vergroting van het huidbeeld geeft van wel 50 maal kunnen onder andere structuur en huidlijnen duidelijk worden weergegeven. Een unieke tape afdruk van de huid onder de microscoop, test de mate van verhoorning, de grootte van de talgkliertjes en kan men bijvoorbeeld zien of de huid toe is aan een dieptepeeling.

De nauwkeurigheid van de MACSensor blijkt wel uit het feit dat deze sensoren ook op het International ruimte station ISS worden gebruikt voor het verrichten van huidmetingen bij astronauten. Overigens is de MAC zeer populair bij de BN-ers en heeft o.a. Irene Moors de huidscan ondergaan.

U krijgt uw testresultaten en adviezen direct mee naar huis. Onze scan onthoudt alle gegevens van uw huid zodat we objectief kunnen bijhouden hoe uw huid zich ontwikkelt.

Vanaf nu weet u dus zeker dat uw product of behandeling de juiste voor uw huid is en u hiermee een mooie huid zult krijgen!

prijs behandeling: € 75,-

Deel dit bericht:

48 thoughts on “Doe de MAC huidscan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *