TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Antwoord op: Waarom krijgen vrouwen eerder rimpels rond de mond?

Een aantal plastisch chirurgen, waaronder dr. Paes, die verbonden is aan de Universiteit van Utrecht, heeft eens nauwkeuriger onderzoek verricht naar de verschillen in verrimpeling van het mondgebied tussen mannen en vrouwen. Hiertoe hadden zij beschikking over weefsel van 10 overleden vrouwen en mannen tussen de 75 en 93 jaar oud. Om betrouwbare data te krijgen hebben ze ook de beschikking gekregen over 15 stukken lipweefsel van zojuist overleden mannen en vrouwen.

Uit hun studie is naar voren gekomen dat er een drietal oorzaken ten grondslag liggen aan de reden waarom de vrouwenmond dus sneller plooit dan de mannenmond:

  • Mannen en vrouwen hebben evenveel haren op de bovenlip, maar de vrouwenhuid vertoont in dat gebied minder zweet- en talgklieren per haar, die ertoe bijdragen dan de huid langer veerkrachtig en vol blijft.
  • De vrouwenhuid bevat minder bloedvaten in het weefsel dan de mannenhuid. Dit betekent overigens niet dat het gebied minder goed doorbloed is dan bij mannen. Er is bij het onderzoek van de mannenlichamen alleen maar meer bloedvat oppervlak gevonden.
  • Bij vrouwen is de afstand tussen het huidoppervlak en het spierweefsel in het mondgebied kleiner dan bij mannen, waardoor het naar binnentrekken van de mond door de spieren sneller plaats vindt. Dit kan leiden tot diepere rimpels.

Wat denkt Anti ageing expert Merle Bruijl hiervan? 

‘Bij ons in onze kliniek krijg ik vaak de vraag of ik de lijntjes bij de bovenlip wil verminderen. Cliënten geven vaak aan dat dit een “zuur mondje” als uitdrukking geeft. Om rimpels bij de bovenlip op biologische wijze te verminderen is het ten eerste belangrijk de huid goed te conditioneren. Dat wil zeggen celdeling te stimuleren en belangrijke bouwstoffen toe te voegen. Door bijvoorbeeld glucopeelingen en salicylpeelingen af te wisselen, een paar voedende CaratQuatro’s te geven gedurende een maand en de cliënt thuis te laten starten met de 24 ampullenkuur  en de Collagen Boosterbox kun je de huid bij de mond zone al mooi egaliseren.

Door hierna met PascaudMeso in de lederhuid te gaan voeden is de huid perfect voorbereid op onze Natuurlijke rimpelcorrectie.

Deze rimpelcorrecte, ook wel BioSkinJetting genoemd, zorgt ervoor dat de huid van binnen uit collageen aanmaakt en de rimpel opvult. Er wordt dus niets ingespoten! Essentieel is wel de juiste benaderingswijze bij deze techniek, om resultaat te boeken. Als Pascaud Experience Institute hebben wij de hoogste rang binnen het Pascaud concept, wat aangeeft dat ervaring, opleiding en behandelmogelijkheden op het hoogste niveau zijn.
Een lichte rimpel heeft aan één a drie behandelingen al voldoende, een diepere rimpel, 5 tot ongeveer 10.  Op een natuurlijke wijze van deze rimpels afkomen of ze tenminste te verminderen is dus zeker mogelijk!’

Nieuws van Merle Bruijl.

Deel dit bericht:

2 thoughts on “Antwoord op: Waarom krijgen vrouwen eerder rimpels rond de mond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *