TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Pascaud Cell-Xtra

Natuurzuivere supplementen helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen.
Cell-Xtra Allround voedingssuplement tegen huidveroudering en algemene veroudering.59.80

Aantal
Meer informatie over dit product

Deze natuur zuivere supplementen van Pascaud helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen.

  • Gebruiksvriendelijke tabletten
  • Innovatieve, farmaceutische gezondheidsproducten
  • Gestandaardiseerde plantenextracten
  • Alleen de best opneembare vorm
  • Productie conform GAP-, GMP- en HACCP-norm

Allround voedingssuplement tegen huidveroudering en algemene veroudering.
De anti-ageing formule Cell-Xtra is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is bijzonder rijk aan anti-oxidanten zoals groene thee, pycnogenol, zinkvaren, selenium, vitamine C en E. Beschermt tegen UV straling, het houdt de huid elastisch en is ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Camellia sinensis extract (groene thee): Bij 40 vrouwen met tekenen van huidveroudering veroorzaakt door UV-licht (zon) verbeterde de elasticiteit van de huid na 8 weken inname van een extract van groene thee (600 mg per dag oftewel 2 tabletten Cell-Xtra)
Polypodium leucotomos (zinkvaren): Een extract van deze varen is rijk aan antioxidanten die de huid beschermen tegen zonneschade.
Pycnogenol: Een gestandaardiseerd extract uit dennenschors. Het is een krachtiger antioxidant dan vitamine E en C. Het zorgt ook voor de recyclage van vitamine C en de regeneratie van vitamine E in het lichaam. Bovendien stimuleert het de lichaamseigen antioxidantenzymen. Pycnogenol remt eveneens de afbraak van elastine in de huid (waardoor de huid langer elastisch blijft).
Carotenoïden, selenium, zink, vitamine C en vitamine E: Mengsel van antioxidanten die de huid beschermen tegen UV-straling en tegelijk de elasticiteit en gladheid van de huid bevorderen.

Gebruik
2 tabletten per dag innemen met water. Cell-Xtra is tevens een uitstekende aanvulling op de Collagen Booster Box.

Inhoud 60 tabletten.

Ingrediënten: Camellia simensis (green tea) standardised dry extract 300 mg, Polypodium leucotomos (zinc fern) dry extract 200 mg, Pycnogenol 25 mg, Vitamin C (ascorbic acid) 15 mg, Zinc (as bisglycinate) 3.75 mg, Vitamin E (D alpha tocopherol) 10 mg, Lycopene 800 µg, Selenium (as selenium methionine) 20 µg, Cellulose 268 mg, Tricalcium phosphate 194.05 mg, Silicium dioxide 15 mg, Magnesium stearate 10 mg, Hydroxypropyl-methylcellulose 13.6 mg, Polyfructose 2.5 mg, Talcum 1.25 mg, Glycerine 1.25 mg, Titan dioxide colouring agent 6.25 mg, Iron oxide colouring agent 0.15 mg.

 

Additional information

Inhoud