TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Pascaud Enzyme Peel

Crème-peeling op basis van enzymen die dode huidcellen op milde wijze oplossen. Verfrist, verhelderd en zorgt voor een betere opname van producten. Vermindert verhoorning en zorgt voor een betere hydratatie van de huid. Geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor een droge, doffe huid.46.35

Aantal
Meer informatie over dit product

Milde enzym peeling voor de normale tot drogere huid

  • Direct resultaat.
  • Intensieve reiniging.
  • Frisse, gladde en gehydrateerde huid.
  • Regelmatig gebruik verbetert de opname van cosmeceuticals.
  • Geschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor een droge, doffe huid.

Werkstoffen
Proteases: een actief ingrediënt bestaande uit een enzymcomplex van botanische en bio-technologische oorsprong. Het complex heeft een mild keratolitisch effect. Het verweekt de dode huidcellen voor een glad en fris aanzien van de huid. Daarnaast heeft het een sterk hydraterend vermogen en stimuleert de regeneratie van de huid.
Subtilisine of subtilisineproteasen: zijn enzymen uit de proteasegroep, dat wil zeggen eiwitafbrekende enzymen. Ze spelen een rol bij het verweken en peelen van de huid.
Shea Butter: heeft uitstekende hydraterende, helende en regeneratieve eigenschappen.
Vitamine E: werkt beschermend, sterke anti-oxidant.
Castor oil: is een plantaardige olie gewonnen uit de vrucht van de Wonderboom (Ricinus communis). Deze olie verminderd huidaandoeningen zoals keratose, dermatose, acne en andere huidinfecties. Werkt anti-bacterieel, anti-inflammatoir en wondgenezend.

Gebruik
1 tot 2 x per week op gezicht, hals, decolleté en oogcontouren. Een laagje crème opbrengen en enkele minuten stevig inmasseren. Vervolgens een tweede laag aanbrengen en 10 tot 20 minuten in laten werken daarna afspoelen met lauwwarm water. Indien de huid erg rood wordt, dan tijd verkorten.

Inhoud 200 ml

Ingrediënten: Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Pentylene Glycol, Olus Oil, Sodium Polyacrylate, Behenyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Decyl Polyglucose, Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Alcohol, Lecithin, Subtilisin, Protease.

Additional information

Inhoud