TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Welkom in de Total Beauty webshop!
In deze shop vindt u tal van hoogwaardige producten van de merken QMS, Pascaud, Mineralogie, Juliette has a gun, Tan-Lux, Marie Stella Maris, Jacks Beautyline, Revitalish, Beauty Pillow en La Decollette.
Onze producten sluiten naadloos aan op onze behandelingen en worden dan ook in onze kliniek gebruikt.
Mocht u vragen hebben over een specifiek product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Firmness is het eerste supplement waarin de drie belangrijkste bouwstenen van collageen – die zorgen voor stabiliteit van collageen en dus voor stevigheid van de huid – in de juiste verhouding aanwezig zijn. Firmness is perfect om de stevigheid van de huid te stimuleren. Na drie maanden zie je dat de veerkracht, spankracht en het volume van de huid toenemen.

CBA-complex

Dit complex bevat aminozuren, kiezelzuur, hyaluronzuur en een flinke dosis vitamine C.
Allemaal bouwsteentjes waarmee je huid nieuw collageen en elastine kan aanmaken.
 • NON-GGO (niet genetisch gemodificeerd)
 • Glutenvrij

Gebruik
Het poeder is te mengen met water, yoghurt of een andere vloeistof.
Ook mogelijk om het puur in te nemen.

Kuurvorm
Eerste maand: 3 sachets per dag
Tweede maand: 2 sachets per dag
Derde maand: 1 sachet per dag

Onderhoudsadvies:
1 sachet per dag

Inhoud Box 60 sachets

 

 

Deze natuurzuivere supplementen van Pascaud helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen.

 • Gebruiksvriendelijke tabletten
 • Innovatieve, farmaceutische gezondheidsproducten
 • Gestandaardiseerde plantenextracten
 • Alleen de best opneembare vorm
 • Productie conform GAP-, GMP- en HACCP-norm

Deze makkelijk in te nemen capsules met als hoofdbestanddeel Bèta-caroteen beschermen uw huid van binnenuit tegen de schadelijke invloeden van UV stralen.
Start bij voorkeur een à twee weken voor blootstelling aan de zon met inname van 1-2 capsules per dag.

 • Versnelt de bruining van de huid
 • Mooiere bruining van de huid
 • Betere pigmentaanmaak
 • Beschermt van binnenuit tegen de inwerking van uv-straling
 • Ondersteunt de zongevoelige huid
 • Bevat huidbeschermende anti-oxidanten

Werkstoffen
PABA 100mg, Bèta-caroteen 7.2mg, L-fenylalanine 50mg, L-tyrosine 50mg, Vitamine C (ascorbinezuur) (83.3% ADH) 50mg, Lycopeen 5% 40mg, Citrus bioflavonoïden-complex 25mg, Selenium (als selenomethionine) (150% ADH) 105mcg, Vitamine E (d-alpha-tocoferol) (100% ADH) 10mg, Koper (als aminozuurchelaat) (100% ADH) 1mg, Luteïne 3mg, Foliumzuur (100% ADH) 200mcg. magnesiumstearaat.

Gebruik
Bij voorkeur enkele weken voor blootstelling aan de zon starten met inname van 1-2 capsules per dag.

Inhoud 30 capsules

Ingrediënten: PABA 100mg, Bèta-caroteen 7.2mg, L-fenylalanine 50mg, L-tyrosine 50mg, Vitamine C (ascorbinezuur) (83.3% ADH) 50mg, Lycopeen 5% 40mg, Citrus bioflavonoïden-complex 25mg, Selenium (als selenomethionine) (150% ADH) 105mcg, Vitamine E (d-alpha-tocoferol) (100% ADH) 10mg, Koper (als aminozuurchelaat) (100% ADH) 1mg, Luteïne 3mg, Foliumzuur (100% ADH) 200mcg. magnesiumstearaat.

 

Deze natuurzuivere supplementen helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen.

 • Gebruiksvriendelijke tabletten.
 • Innovatieve, farmaceutische gezondheidsproducten.
 • Gestandaardiseerde plantenextracten.
 • Alleen de best opneembare vorm.
 • Productie conform GAP-, GMP- en HACCP-norm.

Veel van de verkochte vitamine C in de winkels chemisch gefabriceerd is.
Dat betekent dat uw lichaam chemische balast moet verwerken terwijl u de bedoeling heeft uw lichaam gezonder te maken. Ook wordt vitamine C door middel van slikcapsules minder goed opgenomen in het lichaam, waardoor een groot deel van de door u aangekochte vitamines verloren gaat.

De C&C tabletten van Pascaud zijn natuurzuiver en worden optimaal in het lichaam opgenomen doordat het een zuigtablet is. Deze heeft een aangename kersensmaak.

Bevat: Acerola extract ( vitamine C 500 mg) en bioflavonoiden complex. Dit komt uit de sojaplant en het lichaam herkent dit als haar eigen verjongingshormoon, en is puur plantaardig.

 • Beschermt de huid tegen veroudering
 • Vult rimpels op van binnenuit
 • Versterkt het bindweefsel
 • Verhoogt de weerstand
 • Beschermt tegen blaasontsteking

Gebruik.
Neem gedurende de dag 2 tabletten. Bij verminderde weerstand of stress mag u tot 6 tabletten per dag innemen.
Neem wanneer u rookt per 5 sigaretten één extra C&C bovenop uw onderhouds- of kuurdosering. Dit is nodig omdat meer vitamine C wordt afgebroken in het lichaam.

Inhoud 30 zuigtabletten

Ingrediënten: Acerola extract (gestandaardiseerd vitamine C 500 mg) - Tricalciumfosfaat 65 mg - Bioflavonoïden-complex (hesperidine, rutine, quercitine) 20 mg.

Deze natuur zuivere supplementen van Pascaud helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen.

 • Gebruiksvriendelijke tabletten
 • Innovatieve, farmaceutische gezondheidsproducten
 • Gestandaardiseerde plantenextracten
 • Alleen de best opneembare vorm
 • Productie conform GAP-, GMP- en HACCP-norm

Allround voedingssuplement tegen huidveroudering en algemene veroudering.
De anti-ageing formule Cell-Xtra is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Het is bijzonder rijk aan anti-oxidanten zoals groene thee, pycnogenol, zinkvaren, selenium, vitamine C en E. Beschermt tegen UV straling, het houdt de huid elastisch en is ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.

Camellia sinensis extract (groene thee): Bij 40 vrouwen met tekenen van huidveroudering veroorzaakt door UV-licht (zon) verbeterde de elasticiteit van de huid na 8 weken inname van een extract van groene thee (600 mg per dag oftewel 2 tabletten Cell-Xtra)
Polypodium leucotomos (zinkvaren): Een extract van deze varen is rijk aan antioxidanten die de huid beschermen tegen zonneschade.
Pycnogenol: Een gestandaardiseerd extract uit dennenschors. Het is een krachtiger antioxidant dan vitamine E en C. Het zorgt ook voor de recyclage van vitamine C en de regeneratie van vitamine E in het lichaam. Bovendien stimuleert het de lichaamseigen antioxidantenzymen. Pycnogenol remt eveneens de afbraak van elastine in de huid (waardoor de huid langer elastisch blijft).
Carotenoïden, selenium, zink, vitamine C en vitamine E: Mengsel van antioxidanten die de huid beschermen tegen UV-straling en tegelijk de elasticiteit en gladheid van de huid bevorderen.

Gebruik
2 tabletten per dag innemen met water. Cell-Xtra is tevens een uitstekende aanvulling op de Collagen Booster Box.

Inhoud 60 tabletten.

Ingrediënten: Camellia simensis (green tea) standardised dry extract 300 mg, Polypodium leucotomos (zinc fern) dry extract 200 mg, Pycnogenol 25 mg, Vitamin C (ascorbic acid) 15 mg, Zinc (as bisglycinate) 3.75 mg, Vitamin E (D alpha tocopherol) 10 mg, Lycopene 800 µg, Selenium (as selenium methionine) 20 µg, Cellulose 268 mg, Tricalcium phosphate 194.05 mg, Silicium dioxide 15 mg, Magnesium stearate 10 mg, Hydroxypropyl-methylcellulose 13.6 mg, Polyfructose 2.5 mg, Talcum 1.25 mg, Glycerine 1.25 mg, Titan dioxide colouring agent 6.25 mg, Iron oxide colouring agent 0.15 mg.

 

Voedingssuppplement tegen:

 • Zware en vermoeide benen

 • Tegen koude handen en voeten

 • Bij ontsierende aderen

 • Voor een goede bloedcirculatie

 • Vermindering van couperose

 • Tegen vochtophoping in het gezicht en lichaam

 • Tegen vochtwallen onder de ogen

Circuvene is een totaalformule die het nodige comfort biedt bij zware en vermoeide benen, koude handen en voeten en ontsierende aderen. Wanneer de doorstroming in het bloedvatenstelsel het laat afweten dan kunnen we geconfronteerd worden met dit soort klachten en zelfs aambeien. Circuvene is rijk aan het extract van de Rode wijnstok, bevordert de doorbloeding en is gunstig voor een goede vochtbalans.

Bovendien bevat circuvene nog enkele specifieke ingrediënten, zoals ginkgo biloba en hamamelis, die het comfortabel gevoel extra versterken. Het is de natuurlijke oplossing voor mooie en fitte benen en helpt bij de cosmetische verzorging van spataderen.

DE WETENSCHAP

Een grote Duitse studie bij 240 mensen met spataderen toonde aan dat het gebruik van paardekastanje gedurende 12 weken éven efficiënt het vocht-volume in de benen liet dalen als 12 weken gebruik van steunkousen gecombineerd met plaspillen gedurende de eerste week.
In diverse studies rapporteren de onderzoekers dat paardekastanje extracten pijnlijke, vermoeide en gespannen benen helpen verlichten.
Paardekastanje ( Aesculus hippocastanum), Toverhazelaar (Hamamelis virginiana) en Wijnstok (Vitis vinifera) versterken de vaatwand. Japanse tempelboom (Ginkgo biloba) bestanddelen stimuleren de bloedcirculatie tot in de kleinste bloedvaatjes.

WERKING VAN CIRCUVENE:

• Versterken vaatwand en beter samentrekken van de wand van aders (tegen spataderen en couperose)

• Betere afvoer van vocht en vochtophoping preventie (tegen wallen onder de ogen en vochtvast houden in het lichaam)

• Betere bloeddoorstroming (tegen koude voeten en handen en  wintervoeten en voor een jongere huid)

Verpakking: doosje met 60 capsules
Dosering: Volwassenen (en vanaf 6 jaar) één capsule per dag

De stoffen in de Collagen Booster Box worden in het lichaam opgenomen en getransporteerd naar de diepe huidlagen waar collageenaanmaak plaatsvindt. Collageen is de bouwstof in de huid die zorgt voor stevigheid en een goede vochtbalans. Door gebruik van de Collagen Booster Box nemen de huiddikte, elasticiteit, het vochtigheidsgehalte en de stevigheid van de huid aanzienlijk toe.

Collageen is de bouwstof in de huid die zorgt voor stevigheid en een goede vochtbalans.
Door aanmaak van collageen wordt er voorzien in een natuurlijke ‘facial-filling’ en oogt uw huid opnieuw jeugdig en strak.

Door gebruik van de Collagen Booster Box nemen de volgende huideigenschappen toe:

 • Verbetering van de huiddikte
 • Verbetering van de elasticiteit
 • Verhoging van het vochtigheidsgehalte
 • Vermindering van de droge huid
 • Versteviging van de huid

De vitaminen, mineralen, aminozuren,enzymen, kruiden en ander bio-actieve componenten zijn van farmaceutische kwaliteit. De grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd en alleen de beste loten worden manueel geoogst. Tevens werd uitsluitend voor de best opneembare vorm van elk ingrediënt gekozen.

De box is uitgebalanceerd samengesteld zodat de ingrediënten elkaar aanvullen en versterken maar nooit te hoog gedoseerd kunnen zijn. Omdat alle ingrediënten die nodig zijn voor huidverjonging nooit in één tablet samen gebracht kunnen worden bestaat de box uit vier supplementen die ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

Skin XDR ( 40 tabletten)
Bevat o.a. duindoornextract (omega 7), blaaswier, honingklaver, groene thee, centella asiatica, ginkgo biloba, EPA en DHA (omega 3 vetzuur uit vette vis), GLA (omega 6), wijnstok extract en akkerhoningklaver.

 • Beste anti-cellulite kuur
 • Hydrateert huid en slijmvliezen
 • Beschermt tegen oxidatieve stress en veroudering
 • Stimuleert de stofwisseling van vetten
 • Vermindert plaatselijke vetophopingen
 • Beschermt cellen bloedvaten
 • Verbetert de bloedcirculatie
 • Reguleert de vochthuishouding
 • Bevordert de bloedsomloop in de kleine bloedvaten
 • Zuivert de huid

C&C ( 30 zuig/kauw tabletten)
Bevat: Acerola extract ( vitamine C 500 mg) en bioflavonoiden complex.

 • Beschermt de huid tegen veroudering
 • Verhoogt de weerstand
 • Versterkt het bindweefsel

Collastim ( 30 tabletten)
Bevat D-glucosamine sulfaat ; de bouwstof voor collageen en hyaluronzuur in de huid.

 • Bevordert de collageen aanmaak
 • Versnelt genezing, anti-ontsteking
 • Voor soepele en beweeglijke gewrichten

Ultra-Vital ( 30 tabletten)
Bevat 37 actieve ingrediënten waaronder vitamine A, vitamine B-complex, vitamine D en E, foliumzuur, mineralen, enzymen, aminozuren, co-enzyme Q10, siberische ginseng, wilde marjolein, damiaanblad, bioflavonoiden, citrusvezels en liponzuur.

 • Tegen vrije radicalen
 • Beschermt tegen veroudering
 • Verhoogt de vitaliteit
 • Stimuleert immuunsysteem

Gebruik
1 tot 2 tabletten per dag. Neem de supplementen tijdens of na de maaltijd. Al na enkele weken gebruik zullen de eerste effecten duidelijk merkbaar zijn. De supplementen zijn ook los verkrijgbaar.

Advies bij rimpels en huidveroudering:

Gedurende 2-3 maanden van elk supplement 2 per dag (bij het ontbijt en bij de lunch van elk supplement één). Neem daarna dagelijks van elk supplement 1 tablet/capsule. Hoe langer de box gebruikt wordt, hoe meer resultaat wordt opgebouwd. De supplementen mogen continu doorgebruikt blijven worden.

Advies bij beginnende lijntjes en rimpels:
Gedurende 2-3 maanden van elk supplement 1 per dag.

Algemeen advies:
Drink minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag, probeer zo min mogelijk te zonnebaden en rook niet.

Ingrediënten
Skin-XDR: Fishoil powder (standardized at 18% eicosapentaenoic acid (EPA) and 12% docosahexaenoic (DHA)) 180mg - Fucus vesiculosus (folia) extract / Bladderwrack (leaf)standardized dry extract 200 mg - Hippophaë rhamnoides / Sea Buckthorn dry extract standardized on 24 mg omega 7) 80 mg - Camelia sinensis (folia) / Green tea (leaf) dry extract 75 mg - Centella asiatica (herba) / gotu kola centella (herb) dry extract 40 mg - Vitis vinifera (folia) / Grapevine (leaf) dry extract 30 mg - Ginkgo biloba (folia) dry extract ) / Japanese temple tree (leaf) (standardized on 24% terpeenlactonen flavonglucosiden/ 6%, contains up to 5 ppm ginkgolacids) 30 mg - Melilotus officinalis (herba) / Sweet clover (herb) standardized dry extract 30 mg - silicon dioxide (anti-caking agent) – Magnesiumtearaat, magnesium silicate and cellulose (fillers).

C&C: Acerola extract (gestandaardiseerd vitamine C 500 mg) - Tricalciumfosfaat 65 mg - Bioflavonoïden-complex (hesperidine, rutine, quercitine) 20 mg.

Collastim: D-Glucosamine sulfate 995 mg – calcium phosphate (filler) – cellulose (filler) – silicium dioxide (anti-caking agent) – magnesium stearate (lubricant).

Ultra Vital: Vitamin C / ascorbic acid 180 mg (225% RDA) – Choline bitartrate 105 mg – Inositol 50 mg – Taurine 50 mg – PABA 40 mg – Vitamin E / D alpha tocopherol 30 mg (250% RDA) – Citrus fibres 30 mg – Origanum vulgare (herb) / wild marjoram (herb) dry extract 25 mg – Vitamin B3 / nicotinamide 25 mg (156% RDA) – L-cysteine 25 mg – Vitamin B5 / Ca-pantothenate 18 mg (300% RDA) – Zink 15 mg (150% RDA) (as bisglycinate) – Lecithin (from soy/milk) 15 mg – Eleutherococcus senticosus (radix) / Siberian ginseng (root) dry extract 15 mg – L-carnitine 15 mg – Betaine HCL 15 mg – Pectin 10 mg – Coenzyme Q10 10 mg – Bromelain 10 mg – Citrus bioflavonoids 10 mg – Vitamin B6 / pyridoxine HCL 4.2 mg (300% RDA) – Lini semen / flaxseed powder 5 mg – Vitamin B2 / riboflavin 4.2 mg (300% RDA) – Vitamin B1 / thiamine HCl 3.3 mg (300% RDA) – Manganese 2 mg (100% RDA) (as bisglycinate) – Copper 625 μg (62.5% RDA) (as bisglycinate) – Vitamin H / biotin 150 μg (300% RDA) – Vitamin A 250 μg (31% RDA) (as acetate) – Vitamin M / folic acid 400 μg (200% RDA) – Molybdenum 75 μg (150% RDA) (as sodium molybdate) – Chromium 60 μg (150% RDA) (as picolinate) – Iodine 22,5 μg (15% RDA) (as Fucus vesiculosus dry extract) – Selenium 20 μg (36% RDA) (as selenium yeast) – Vitamin B12 / cyanocobalamin 3 μg (120% RDA) – Vitamin D / calciferol 1.5 μg (30% RDA).

 

 

Deze natuurzuivere supplementen van Pascaud helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen.

 • Gebruiksvriendelijke tabletten
 • Innovatieve, farmaceutische gezondheidsproducten
 • Gestandaardiseerde plantenextracten
 • Alleen de best opneembare vorm
 • Productie conform GAP-, GMP- en HACCP-norm

Collastim, voedingssupplement voor rimpelopvulling van binnen uit, een stevigere huid en gezonde gewrichten.

 • Bevordert de collageen aanmaak
 • Bevordert de aanmaak van hyaluronzuur
 • Versnelt genezing, ontstekingsremmend
 • Voor soepele en beweeglijke gewrichten
 • Bevat glucosamine sulfaat; de bouwstof voor collageen en hyaluronzuur in de huid

Gebruik
1 tot 2 tabletten per dag.

Inhoud 30 tabletten

Ingrediënten: D-Glucosamine sulfate 995 mg – calcium phosphate (filler) – cellulose (filler) – silicium dioxide (anti-caking agent) – magnesium stearate (lubricant).

Deto-X reinigt uw lichaam ter hoogte van lever, darmen, nieren en bloed. Dit is zeer belangrijk, omdat hierdoor vitaminen en mineralen beter worden opgenomen en dus het lichaam minder tekorten krijgt. U voelt zich vitaler en de huid gaat stralen. Afvalstoffen komen niet alleen vanuit de omgeving maar ook door processen van binnenuit.

Pascaud Deto-X zorgt voor:

 • Complete lichaamsreiniging
 • Voor een goede darmflora
 • Verhoogt het energieniveau
 • Betere opname van voedingsstoffen
 • Positieve werking op darmen, lever, nieren en het reinigen van het bloed
 • Ontslakking
 • Gezonde huid en haren
 • Slank en strak figuur
 • Minder vochtophoping onder de ogen
 • verhoogd energie niveau
 • verbeterd opname voedingstoffen

Pascaud Deto-X bevat o.a:

Angelica sinensis – Chinese engelwortel (wortel)
Salvia officinalis – Salie (bladeren)
Chrysanthellum americanum – Amerikaanse chrysant (kruid)
Origanum vulgare – Marjolein (bloemen)
Centaurea erythrea – Groot duizendguldenkruid (bloem)
Zea mays – Maïs (stempel)
Smilax medica – Sarsaparilla (wortel)
Orthosiphon stamineus – Kattesnor (kruid)
Vaccinium myrtillus – Blauwe bosbes (kruid)
Equisetum arvense – Heermoes (kruid)
Lavandula officinalis – Lavendel (kruid)
Viola tricolor – Driekleurig viooltje (kruid)

Gebruik
Kuur van 10 dagen. 2 x per dag 10 ml in een beetje water oplossen en opdrinken.

N. B. Gebruik bij acné:
Kuur van 20 dagen.
Week 1: 2 maal per dag 15 ml oplossen in water of fruitsap, daarna drinken.
Week 2: maal per dag 5 ml oplossen in water of fruitsap, daarna drinken.

Inhoud Flacon 200 ml

Ingrediënten: Angelica sinensis (radix) / Chinese angelica (root) 20% – Salvia officinalis (folia) / Sage (leaf) 20% – Chrysanthellum americanum (herba) / American chrysanthemum (herb) 10% – Origanum vulgare (flores) / Marjoram (flower) 10% – Centaurea erythrea (flores) / Great centaury (flower) 10% – Zea Mays (stigmata) / Corn (stigma) 7.5% – Smilax medica (radix) / Sarsaparilla (root) 5% – Orthosiphon stamineus (herba) / Cat’s whiskers (herb) 5% – Vaccinium myrtillus (herba) / Bilberry (herb) 5% – Equisetum arvense (herba) / Field horsetail (herb) 2.5% – Lavandula officinalis (herba) / Lavender (herb) 2.5% – Viola tricolor (herba) / Heartsease (herb) 2.5%.

Deze natuurzuivere supplementen van Pascaud helpen de huidconditie te verbeteren en hebben een positieve invloed op het lichamelijke welbevinden in het algemeen.

 • Gebruiksvriendelijke tabletten
 • Innovatieve, farmaceutische gezondheidsproducten
 • Gestandaardiseerde plantenextracten
 • Alleen de best opneembare vorm
 • Productie conform GAP-, GMP- en HACCP-norm

Skin XDR tabletten bevatten o.a. duindoornextract (omega 7), blaaswier, honingklaver, groene thee, centella asiatica, ginkgo biloba, EPA en DHA (omega 3 vetzuur uit vette vis), GLA (omega 6), wijnstok extract en akkerhoningklaver.

 • Beste anti-cellulite kuur
 • Hydrateert huid en slijmvliezen
 • Beschermt tegen oxidatieve stress en veroudering
 • Stimuleert de stofwisseling van vetten
 • Vermindert plaatselijke vetophopingen
 • Beschermt cellen bloedvaten
 • Verbetert de bloedcirculatie
 • Reguleert de vochthuishouding
 • Bevordert de bloedsomloop in de kleine bloedvaten
 • Zuivert de huid
 • Goed tegen vocht wallen onder de ogen

Gebruik:
Skin-XDR wordt het best ingenomen tijdens de maaltijd met een groot glas water. Gebruik Skin-XDR gedurende minimaal 3 maanden 2 x per dag. Wie een kuur heeft gedaan en tevreden is over het resultaat kan aan een ‘onderhoudsbehandeling’ denken 1 tablet per dag. Het is raadzaam na zes maanden tot een jaar weer een kuur te volgen.

Inhoud 40 tablettten

Ingrediënten: Fishoil powder (standardized at 18% eicosapentaenoic acid (EPA) and 12% docosahexaenoic (DHA)) 180mg - Fucus vesiculosus (folia) extract / Bladderwrack (leaf)standardized dry extract 200 mg - Hippophaë rhamnoides / Sea Buckthorn dry extract standardized on 24 mg omega 7) 80 mg - Camelia sinensis (folia) / Green tea (leaf) dry extract 75 mg - Centella asiatica (herba) / gotu kola centella (herb) dry extract 40 mg - Vitis vinifera (folia) / Grapevine (leaf) dry extract 30 mg - Ginkgo biloba (folia) dry extract ) / Japanese temple tree (leaf) (standardized on 24% terpeenlactonen flavonglucosiden/ 6%, contains up to 5 ppm ginkgolacids) 30 mg - Melilotus officinalis (herba) / Sweet clover (herb) standardized dry extract 30 mg - silicon dioxide (anti-caking agent) – Magnesiumtearaat, magnesium silicate and cellulose (fillers).