TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Mineralogie Dispensing Brush foundation

  • Handig in gebruik
  • Makkelijk in je tas mee te nemen
  • 100% minerale foundation
  • Bevat zonbescherming SPF2665.00

Aantal
Meer informatie over dit product

“De Mineralogie alles-in-1 Dispensing Brush is een zeer handige foundation pomp met een zeer fijne kwast van geitenhaar. Gemakkelijk in gebruik door het handige doseerpomp systeem en met het makkelijk mee te nemen en altijd bij de hand principe‚ passend in elke tas.

Deze prachtige, luxe en hoogwaardige 100% minerale foundation geeft een stralende, vlekkeloze en onberispelijke teint zonder je het gevoel te geven dat je makeup draagt. Daarnaast biedt het een optimale zonbescherming, dankzij de zinkoxide en titaniumdioxide. De Loose Mineral Foundation bevat een SPF 26, een van de hoogste in de make-up markt.

Blijft ook goed zitten bij warmte en transpiratie, loopt niet door; werkt verkoelend en houdt de huid droog door de verzorgende bestanddelen. In tegenstelling tot traditionele zonbescherming is deze foundation ook absoluut waterafstotend. Perfect voor de actieve (buiten)mens. ”

Ook verkrijgbaar de refill dispensing brush, deze navulling bevat 9gr waardoor je de dispensing 2x kan navullen.

Do’s en dont’s minerale dispensing brushes foundation

Let op: Wel moet je even weten hoe het werkt omdat bij verkeerd gebruik de Dispensing Brushes kunnen verstoppen. Dit staat ook allemaal in de bijgeleverde bijsluiter.

  • Bij eerste gebruik start je hem op door de Brush omgekeerd op je handrug te zetten en te pompen en draaiende bewegingen te maken totdat er poeder uitkomt
  • Daarna NOOIT meer pompen omdat de mineralen anders vast worden geperst in de dispenser. Wanneer dit gebeurt. Klop dan zachtjes met de brush tegen de tafelrand of klop er tegenaan totdat de mineralen weer gaan stromen.
  • Gebruik de Dispensing Brush pas als je dagcrème volledig is ingetrokken. De vettigheid van je crème kan zich hechten aan de brush waardoor de mineralen blijven plakken.
  • Bewaar de Dispensing Brush op een droge plaats, want bij vocht gaan de mineralen klonteren en komt niet meer door de dispenser heen. Wanneer dit gebeurt: laten drogen op een droge plaats.
  • Voor langdurig gebruik druk niet te hard op de Dispensing Brush zodat de haren helemaal uit elkaar gaan staan. Zachtje met ronddraaiende bewegingen over het gezicht en even wachten. Mineralen versmelten met de huid, dus hebben even tijd nodig om zijn werk  te doen.
  • Reinig de Dispensing Brush regelmatig. We hebben hier de speciale Mineralogie brushcleaner op natuurlijke basis voor; speciaal bedoeld als kwastenreiniger. Wij adviseren je de Brushcleanser ook aan te schaffen, daar dit hygiënisch is en ook het behoud voor je kwasten. Je spuit het op een tissue of keukenpapier; rolt je kwast hierin en alle vuil en bacteriën worden verwijderd.
Ingrediënten: Zinc Oxide (CI 77947), Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Sericite, Boron Nitride +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Manganese Violet (CI 77742), Retinyl Palmitate (vitamin a), Tocopheryl Acetate (vitamin e), Chromium Oxide Green (CI 77288)

Additional information

Kleur

Inhoud