TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

“De Mineralogie alles-in-1 Dispensing Brush is een zeer handige foundation pomp met een zeer fijne kwast van geitenhaar. Gemakkelijk in gebruik door het handige doseerpomp systeem en met het makkelijk mee te nemen en altijd bij de hand principe‚ passend in elke tas.

Deze prachtige, luxe en hoogwaardige 100% minerale foundation geeft een stralende, vlekkeloze en onberispelijke teint zonder je het gevoel te geven dat je makeup draagt. Daarnaast biedt het een optimale zonbescherming, dankzij de zinkoxide en titaniumdioxide. De Loose Mineral Foundation bevat een SPF 26, een van de hoogste in de make-up markt.

Blijft ook goed zitten bij warmte en transpiratie, loopt niet door; werkt verkoelend en houdt de huid droog door de verzorgende bestanddelen. In tegenstelling tot traditionele zonbescherming is deze foundation ook absoluut waterafstotend. Perfect voor de actieve (buiten)mens. ”

Ook verkrijgbaar de refill dispensing brush, deze navulling bevat 9gr waardoor je de dispensing 2x kan navullen.

Do’s en dont’s minerale dispensing brushes foundation

Let op: Wel moet je even weten hoe het werkt omdat bij verkeerd gebruik de Dispensing Brushes kunnen verstoppen. Dit staat ook allemaal in de bijgeleverde bijsluiter.

  • Bij eerste gebruik start je hem op door de Brush omgekeerd op je handrug te zetten en te pompen en draaiende bewegingen te maken totdat er poeder uitkomt
  • Daarna NOOIT meer pompen omdat de mineralen anders vast worden geperst in de dispenser. Wanneer dit gebeurt. Klop dan zachtjes met de brush tegen de tafelrand of klop er tegenaan totdat de mineralen weer gaan stromen.
  • Gebruik de Dispensing Brush pas als je dagcrème volledig is ingetrokken. De vettigheid van je crème kan zich hechten aan de brush waardoor de mineralen blijven plakken.
  • Bewaar de Dispensing Brush op een droge plaats, want bij vocht gaan de mineralen klonteren en komt niet meer door de dispenser heen. Wanneer dit gebeurt: laten drogen op een droge plaats.
  • Voor langdurig gebruik druk niet te hard op de Dispensing Brush zodat de haren helemaal uit elkaar gaan staan. Zachtje met ronddraaiende bewegingen over het gezicht en even wachten. Mineralen versmelten met de huid, dus hebben even tijd nodig om zijn werk  te doen.
  • Reinig de Dispensing Brush regelmatig. We hebben hier de speciale Mineralogie brushcleaner op natuurlijke basis voor; speciaal bedoeld als kwastenreiniger. Wij adviseren je de Brushcleanser ook aan te schaffen, daar dit hygiënisch is en ook het behoud voor je kwasten. Je spuit het op een tissue of keukenpapier; rolt je kwast hierin en alle vuil en bacteriën worden verwijderd.
Ingrediënten: Zinc Oxide (CI 77947), Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Sericite, Boron Nitride +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Manganese Violet (CI 77742), Retinyl Palmitate (vitamin a), Tocopheryl Acetate (vitamin e), Chromium Oxide Green (CI 77288)

Sommige minerale make-uplijnen worden ten onrechte gelabeld als ‘100% natuurlijke, zuivere minerale make-up’. Vaak bevatten zij namelijk nog irriterende toevoegingen van traditionele make-up.

Pasaud Mineral make-up bevat geen:

  • Schadelijke chemicaliën, conserveringsmiddelen en twijfelachtige vulstoffen.
  • Parfum of kleurstoffen.
  • Kunstmatige mineralen zoals Bismut, een bijproduct van lood en leidt vaak tot huidirritaties.
  • Nanodeeltjes mineralen.

NB: Alle minerale make-upproducten zijn geschikt voor veganisten, zijn glutenvrij en halal. Alleen de mascara is door de aanwezigheid van alcohol niet halal, maar wel weer uiterst geschikt voor mensen met gevoelige ogen en/of contactlensdragers.

Gebruik
Doe een kleine hoeveelheid van de minerale foundation in het deksel van het potje. Draai de kabuki kwast rondt in de poeder, terwijl je er tegelijkertijd zachtjes op duwt. Vervolgens tik je de kwast af zodat de overmatige poeder eraf valt.  Verdeel de foundation gelijkmatig, zonder druk uit te oefenen, in een opwaartse beweging over het gezicht, zodat je een goed geëgaliseerde dekking krijgt.

Inhoud 7 gram

Ingrediënten: Mica, Zinc Oxide, Silica, Boron Nitride, +/- CI77891, CI77491, CI77492, CI77499, CI77007.