TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Collagen Boosterbox 6+1 gratis

De natuurlijke aanpak van binnenuit.
Nutriceuticals voor een gezonde huid, haren, nagels en algehele vitaliteit.

Elke cel heeft goede voeding nodig om optimaal te functioneren ; de Collagen Booster Box biedt alles om bestaande rimpels van binnenuit op te vullen en het natuurlijke verouderingsproces te vertragen. De èchte diepe, lange termijn aanpak moet van binnenuit komen. De stoffen in de Collagen Booster Box worden in het lichaam opgenomen en getransporteerd naar de diepe huidlagen waar collageenaanmaak plaatsvindt. Collageen is de bouwstof in de huid die zorgt voor stevigheid en een goede vochtbalans.
Door aanmaak van collageen wordt er voorzien in een natuurlijke ‘facial-filling’ en oogt uw huid opnieuw jeugdig en strak.
Door gebruik van de Collagen Booster Box neemt de huiddikte, elasticiteit, vochtigheidsgehalte en stevigheid significant toe.
De vitaminen, mineralen, aminozuren,enzymen, kruiden en ander bio-actieve componenten zijn van farmaceutische kwaliteit. De grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd en alleen de beste loten worden manueel geoogst. Tevens werd uitsluitend voor de best opneembare vorm van elk ingrediënt gekozen.
De box is uitgebalanceerd samengesteld zodat de ingrediënten elkaar aanvullen en versterken maar nooit te hoog gedoseerd kunnen zijn. Omdat alle ingrediënten die nodig zijn voor huidverjonging nooit in één tablet samen gebracht kunnen worden bestaat de box uit vier supplementen die ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn.

Skin X ( 30 soft capsules)
Bevat o.a blaaswier, centella asiatica, ginkgo biloba, EPA en DHA( omega 3 vetzuur uit vette vis), GLA ( omega 6 ), wijnstokextract en akkerhoningklaver.

– verbetert de elasticiteit
– verhelpt cellulite
– zuivert de huid
– verbetert de doorbloeding
– goed voor het cholesterol

C&C ( 30 zuig/kauw tabletten)
Bevat: Acerola extract ( vitamine C 500 mg) en bioflavonoiden complex.

– beschermt de huid tegen veroudering
– verhoogt de weerstand
– versterkt het bindweefsel

Collastim ( 30 tabletten)
Bevat D-glucosamine sulfaat ; de bouwstof voor collageen en hyaluronzuur in de huid

– bevordert de collageen aanmaak
– versnelt genezing, anti-ontsteking
– voor soepele en beweeglijke gewrichten

Ultra-Vital ( 30 tabletten)
Bevat 37 actieve ingrediënten waaronder vitamine A, vitamine B-complex, vitamine D en E, foliumzuur, mineralen, enzymen, aminozuren, co-enzyme Q10, siberische ginseng, wilde marjolein, damiaanblad, bioflavonoiden, citrusvezels en liponzuur.

– tegen vrije radicalen
– beschermt tegen veroudering
– verhoogt de vitaliteit
– stimuleert immuunsysteem

Gebruik:
Neem de supplementen tijdens of na de maaltijd. Al na enkele weken gebruik zullen de eerste effecten duidelijk merkbaar zijn. De supplementen zijn ook los verkrijgbaar zodat ze separaat ingezet kunnen worden voor behandeling van andere problemen.

Kuuradvies :
Gedurende 2-3 maanden van elk supplement 2 per dag (n.l bij het ontbijt èn bij de lunch van elk supplement één ). Na deze kuur is het aan te bevelen vervolgens van elk supplement 1 per dag te nemen. Hoe langer de box gebruikt wordt hoe meer resultaat er wordt opgebouwd.

Onderhoudadvies :
Van elk supplement 1 per dag.

Algemeen advies:
Drink minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag, probeer zo min mogelijk te zonnebaden en rook niet.

€ 77,05

Nú 6+ 1 gratis!            Bestel hier uw Collagen Boosterboxset!

Deze actie is geldig tot 31-12-2011

Deel dit bericht:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *