TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

ANTI-AGING BINDWEEFSELMASSAGE ZUTPHEN

Een bindweefselmassage draagt bij aan het herstel en behoud van de stevigheid van uw huid. Deze natuurlijke cosmetische behandeling wordt uitgevoerd met een doelgerichte massagetechniek. De speciale en intensieve massage stimuleert de doorbloeding van de huid dusdanig dat de aanmaak van nieuwe cellen wordt geactiveerd. Dit resulteert erin dat bindweefselvormende cellen snel gaan vernieuwen waardoor de huid op die plaats verstevigd. U bent welkom bij Total Beauty voor een bindweefselmassage vanuit Zutphen en omgeving.

“Na een bindweefselmassage voelt de huid strakker, voller en jonger.”

WAT DOET EEN BINDWEEFSELMASSAGE?

Bij een bindweefselmassage richt de gespecialiseerd behandelaar zich op de bindweefsellaag van de huid. Dit is de huidlaag tussen de zichtbare opperhuid en de spieren. De massagebehandeling zorgt ervoor dat de doorbloeding een handje wordt geholpen. Als gevolg wordt de aanmaak van collageen en elastine per direct gestimuleerd. Dit zijn de stoffen in cellen die uw huid soepel en vol, oftewel strak, houden.

Deze behandelingen zijn pijnloos en krijgen niet voor niets de naam ‘massage’. Het is echt een beauty behandeling voor huidverbetering en tegelijk ontspannend als een massage.

DE POSITIEVE EFFECTEN VAN EEN BINDWEEFSELMASSAGE

Hieronder staan de voordelen van een bindweefselmassage voor een aanzienlijke huidverbetering opgesomd:

  • Celvernieuwing door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine
  • Verslapte huid verstevigen en dunne huid gezonder en dikker maken
  • Een jongere en stevigere uitziende huid door aanpakken onderhuidse bindweefsel
  • Vervagen van littekens
  • Algehele verbetering huidkwaliteit
  • Lymfedrainage
  • Minder zichtbare rimpels

Onze massages zorgen voor een zichtbaar stevige huid in een korte tijd. Wilt u graag een bindweefselmassage in Zutphen boeken? Dan kunt u ook bij ons terecht Gorssel, nabij Zutphen. Heb je een vraag over deze behandeling? Neem dan gerust contact met ons op.

BINDWEEFSELMASSAGE GEZICHT

De gezichtsbindweefselmassage is geschikt voor iedereen die graag een wat frissere gezichtshuid wil die er gezond uitziet. Gezichtsplooien zoals fijne lijntjes zullen na de gezichtsmassage meer vervaagd zijn en uw huid voelt strakker aan door een natuurlijke ‘opvulling’ van collageen.

Voor alle bindweefselmassages waaronder die voor het gezicht passen we de techniek van endermologie toe. Deze technologie heet LPG.

BINDWEEFSELMASSAGE BENEN

Naast een bindweefselmassage voor het gezicht is er veel vraag naar de bindweefselmassage op de benen. Veel vrouwen (en mannen) ervaren de kracht van de zwaartekracht hier negatief, evenals het ontstaan van de zogenoemde ‘putjes’ in de huid. Dergelijke oneffenheden die de huid vaal en minder soepel en fit doen laten ogen, kunnen sterk verminderd worden middels een bindweefselmassagebehandeling. Een bindweefselmassage op de benen (voor en achter) helpt om de huid hier weer mooi voller en daardoor gezonder en strakker te maken.

Schoonheidssalon Total Beauty

ONS UNIEKE ANTI-AGING CONCEPT

Bij Total Beauty schoonheidskliniek bieden we diverse mogelijkheden om op biologische wijze de huid te verjongen of te verbeteren. Dit doen we met een omvangrijke ervaring en een professioneel opgeleid team. Ons unieke anti-aging concept slaat een brug tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar plastische chirurgie. Middels biologische huidverbetering waarbij we uitgaan van technieken die direct invloed hebben op diverse huidlagen, bieden we onze klanten de innovatieve en natuurlijke oplossing tegen huidveroudering.

“Wij bieden een ‘natural make-over’ op basis van uw persoonlijke wensen. U blijft uzelf, maar dan met een jongere huid!”

U kunt voor een bindweefselmassage in Zutphen, ApeldoornDeventer en omgeving bij ons terecht. Onze schoonheidskliniek is gevestigd in Gorssel, Gelderland.

MAAK EEN AFSPRAAK

Is uw interesse gewekt voor een van onze anti-aging behandelingen en overweegt u een bindweefselmassage in Zutphen? Dan bent u van harte welkom in onze schoonheidskliniek voor een (niet-plastische) behandeling. Maak een afspraak door contact met ons op te nemen. U kunt gemakkelijk ver vooruit uw afspraak plannen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0573-259643. Voor meer informatie of vragen mag u uiteraard ook altijd mailen: info@hebjehuidlief.nl.

Direct contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.