TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Bindweefselmassage Deventer voor strakkere huid

Heeft u al eens gehoord van een bindweefselmassage? In Deventer en omgeving kunt u voor deze massagebehandeling terecht bij onze salon Total Beauty in Gorssel.

Het doel van deze behandeling is uw huid verjongen en verbeteren middels een massagetechniek. Dit zorgt ervoor dat deze behandeling zeer ontspannend is en tegelijk uw huid verbeterd voor langere tijd. Ontdek alle voordelen van onze bindweefselmassage in Deventer en kom het zelf ervaren.

Wat is het resultaat van de behandeling?

Een bindweefselmassage behandeling biedt u de volgende mooie resultaten en is geschikt om:

  • Rimpels te verminderen (zonder cosmetische ingreep!)
  • Een gevoelige huid sterker te maken
  • Een verslapte huid te verstevigen
  • Littekens mooi te laten vervagen
  • Een dunne huid gezonder en dikker te maken
  • Een vale (rokers)huid te behandelen

Voelt u er wel iets voor om uw gezichtshuid op een natuurlijk wijze te laten ‘soft liften’? U zult er 6 tot 10 jaar jonger uitzien na enkele massage behandelingen. De massage werkt celvernieuwend en laat de huid er jonger en steviger uitzien. Maak gerust een afspraak bij ons.

Hoe werkt de massagebehandeling?

Onze bindweefselmassage is een behandeling waarbij we de techniek van endermologie toepassen. Dit gebeurt met technisch hoogwaardige apparatuur genaamd LPG. Dit is een pijnloze behandeling die aanvoelt als een massage en dus zelfs als zeer ontspannend ervaren kan worden.

Met de niet-cosmetische LPG techniek wordt er een massagebeweging nagebootst die zich richt op de bindweefsellaag. Dit is de laag tussen de opperhuid en de spieren. Een eventuele slechte doorbloeding wordt in deze laag verholpen, wat ervoor zorgt dat het collageen en elastine proces gestimuleerd en direct geactiveerd wordt. Het resultaat hiervan hebben we hierboven al geschreven.

Onze bindweefselmassage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen.

Waarom collageen en elastine belangrijk zijn

Naarmate we ouder worden, maakt ons lichaam (helaas) minder collageen en elastine aan. Deze vezels bevinden zich in die onderhuidse bindweefsellaag en zorgen ervoor dat onze opperhuid mooi vol en gezond oogt. Met de bindweefselmassage zorgen we dat de aanmaak van collageen geactiveerd wordt en hierdoor krijgt u snel een jongere en strakkere huid. De aanmaak van collageen activeert namelijk celvernieuwing en daardoor kunt u er met deze behandeling jaren jonger uitzien.

De collageen vult verslapte huid op en werkt zo als een soort natuurlijke botox of filler. U hoeft dankzij deze fantastische methode niet naar de kliniek voor een cosmetische ingreep om er jonger en strakker uit te zien. U hoeft enkel uw bindweefsel en een slechte doorbloeding aan te laten pakken met slechts één of meerdere behandelingen.

Wat kost een bindweefselmassage in Deventer?

De behandeling kost bij ons € 60,00. De bindweefselmassage vereist een specifieke techniek van de behandelaar. Middels gecertificeerde training kunnen wij deze behandeling correct uitvoeren op het hoogste niveau.

Schoonheidssalon Total Beauty

Een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een bindweefselmassage in Deventer of omgeving? We verwelkomen u graag in onze salon in Gorssel. U kunt gratis een afspraak maken via de website of door telefonisch contact met ons op te nemen: 0573-259643.

Heeft u vragen over deze massage behandelingen of de effecten ervan? Bekijk onze website voor meer informatie of laat het ons gerust weten door contact op te nemen. U kunt ons ook mailen: info@hebjehuidlief.nl.

Direct contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.