TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

BINDWEEFSELMASSAGE APELDOORN VOOR VERJONGEN HUID

Bent u op zoek naar een bindweefselmassage in Apeldoorn of omgeving? Een bindweefselmassage werkt verjongend voor de huid. Als u op zoek bent naar een behandeling waarna u er 6 tot 10 jaar jonger uitziet, dan bent u van harte welkom in onze salon Total Beauty.

Tijdens een bindweefselmassage-behandeling verbetert de conditie van de huid, verminderen rimpels en wordt de huid strakker en voller gemaakt. Als resultaat zal uw huid er jaren jonger uitzien en voelt u zich goed. Kom het zelf ervaren.

Onze huidverjongende bindweefselmassage kan worden toegepast op het gehele lichaam.

WAT DOET DE BEHANDELING VOOR MIJN HUID?

Een bindweefselmassage, ook wel endermologie genoemd, is een massagebehandeling die wordt uitgevoerd met technische hoogwaardig apparatuur genaamd LPG. Dit is een geheel pijnloze behandeling die zelfs als zeer ontspannen ervaren kan worden. Bij de LPG methode wordt de huid omhoog gezogen en tegelijk op- en afgerold waardoor u het gevoel van een massage krijgt. Deze methode zorgt dat slecht doorbloede huid geactiveerd wordt en het onderhuidse bindweefsel op de volgende wijzen verbetert:

  • Celvernieuwing door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine
  • Een jongere en stevigere uitziende huid door aanpakken onderhuidse bindweefsel
  • Minder zichtbare rimpels
  • Lymfedrainage
  • Vervagen van littekens
  • Verslapte huid verstevigen en dunne huid gezonder en dikker maken
  • Algehele verbetering huidkwaliteit

Spreekt dit u aan? Maak dan gerust een afspraak voor een bindweefselmassage in Apeldoorn. U bent van harte welkom in onze praktijk voor deze en vele andere behandelingen.

STIMULEERT DE AANMAAK VAN COLLAGEEN EN ELASTINE

De bindweefselbehandeling is een massagebehandeling die gericht is op de bindweefsellaag van het lichaam. Deze laag bevindt zich tussen de opperhuid en de spieren. Door middel van massagetechnieken activeren we de doorbloeding in het bindweefsel, wat resulteert in de natuurlijke aanmaak van collagene- en elastine vezels. Deze vezels stimuleren celvernieuwing en hoe sneller dit proces verloopt, hoe steviger en jonger uw huid op natuurlijke wijze wordt.

VOOR WIE IS EEN BINDWEEFSELMASSAGE GESCHIKT?

Deze massage is geschikt voor alle huidtypen. Met name voor de rijpere huid is dit een zinvolle behandeling met zichtbaar resultaat. De verslapte huid in het gezicht krijgt dankzij bindweefselbehandelingen een mooie lifting als resultaat en een gezond volume die de gezichtsplooien egaler maakt.

Ook op jongere leeftijd kunt u deze behandeling ondergaan. Dan zorgt u er vooral voor dat bepaalde gebieden sterker en minder gauw slap worden en dat rimpels beter voorkomen worden.

Schoonheidssalon Total Beauty

PLAN UW AFSPRAAK

Heeft u interesse in een bindweefselmassage in Apeldoorn of omgeving? U bent welkom in onze praktijk in Gorssel voor een huidverjongende massagebehandeling. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken via onze website of bellen naar 0573-259643.

Bij vragen over de massage behandeling mag u ons ook altijd mailen. Dit kan naar info@hebjehuidlief.nl. We gaan altijd discreet met uw vragen om en zullen deze zo goed mogelijk per mail of telefonisch beantwoorden.

Direct contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.