TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

pmu-artist Bianca

Permanente make-up de manier om er prachtig uit te zien. Altijd en overal. In het zwembad, op de sportschool, tijdens een lachbui én een huilbui, nooit geen uitlopers meer! Sport je veel of draag je lenzen? Dan is dit echt een uitkomst. Permanent betekent dat het mooi is gedurende één tot drie jaar. Soms zelfs nog langer.

Total Beauty werkt samen met Bianca Wevers, expert op het gebied van Permanent Make-up. Met ruim 21 jaar ervaring bent u bij haar zeker aan het goede adres. Ze werkt veilig, met verantwoorde pigmenten en steriele naalden. Ze werkt uitsluitend volgens de wetgeving en hygiëne-eisen van de GGD en word hiervoor om de 3 jaar streng gecontroleerd.

Wat zijn de mogelijkheden met permanente make-up?

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen worden op maat gemaakt op de manier waarop dat bij jou past. Het blijft jouw natuurlijke model en natuurlijke vorm. Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Eventuele littekens in wenkbrauwen of een wenkbrauw heel licht inzetten zodat ze wat voller lijken, het kan allemaal. Er zijn heel veel mogelijkheden. Bianca beheerst verschillende technieken zoals hairstrokes en blading. Afhankelijk van jouw vorm en je wensen wordt bepaald welke techniek het best bij je past.

Lippen

Een permanente lipliner is een sublieme techniek waarmee de lippen altijd vol, symmetrisch en strak zijn. Jouw natuurlijke liplijn naar wens bijgetekend worden.
Een ‘full color’ oftewel hele lippen subtiel inkleuren kan ook.

Eyeliner

Met een permanente eyeliner zijn ogen altijd goed verzorgd. Je hebt al als je opstaat sprekende ogen. Als jouw ogen dieper liggen kunnen ze optisch naar voor gehaald worden. De eyeliner zetten we ook tussen de wimperhaartjes waardoor je wimpers voller lijken. Je kunt een subtiele eyeliner kiezen of juist voor een bredere al dan niet met een wing (uitlopend in een puntje iets liftend).