TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Pascaud Mineral foundation

Pascaud make-up producten bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit. Vrij van ingrediënten als parfum, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.33.00

Clear
Aantal
Meer informatie over dit product

Sommige minerale make-uplijnen worden ten onrechte gelabeld als ‘100% natuurlijke, zuivere minerale make-up’. Vaak bevatten zij namelijk nog irriterende toevoegingen van traditionele make-up.

Pascaud Mineral make-up bevat geen:

  • Schadelijke chemicaliën, conserveringsmiddelen en twijfelachtige vulstoffen.
  • Parfum of kleurstoffen.
  • Kunstmatige mineralen zoals Bismut, een bijproduct van lood en leidt vaak tot huidirritaties.
  • Nanodeeltjes mineralen.

NB: Alle minerale make-upproducten zijn geschikt voor veganisten, zijn glutenvrij en halal. Alleen de mascara is door de aanwezigheid van alcohol niet halal, maar wel weer uiterst geschikt voor mensen met gevoelige ogen en/of contactlensdragers.

Gebruik
Doe een kleine hoeveelheid van de minerale foundation in het deksel van het potje. Draai de kabuki kwast rondt in de poeder, terwijl je er tegelijkertijd zachtjes op duwt. Vervolgens tik je de kwast af zodat de overmatige poeder eraf valt.  Verdeel de foundation gelijkmatig, zonder druk uit te oefenen, in een opwaartse beweging over het gezicht, zodat je een goed geëgaliseerde dekking krijgt.

Inhoud 7 gram

Ingrediënten: Mica, Zinc Oxide, Silica, Boron Nitride, +/- CI77891, CI77491, CI77492, CI77499, CI77007.

Additional information

Kleur

, , , , ,

Inhoud