TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Welkom in de Total Beauty webshop!
In deze shop vindt u tal van hoogwaardige producten van de merken QMS, Pascaud, Mineralogie, Juliette has a gun, Tan-Lux, Marie Stella Maris, Jacks Beautyline, Revitalish, Beauty Pillow en La Decollette.
Onze producten sluiten naadloos aan op onze behandelingen en worden dan ook in onze kliniek gebruikt.
Mocht u vragen hebben over een specifiek product, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zacht exfoliërend en revitaliserend lichaamsschuim met hydraterende werking voor een fluweelzachte en gladde huid zonder deze te irriteren.
Samengesteld complex van glycolzuur, amandelzuur, gluconolacton en natriumlactaat. Pre- en probiotica en een enzymcomplex werken ondersteunend om zacht dode huidcellen te verwijderen.

Gebruik
Breng het lichaamsschuim 1 tot 2 maal per week aan voor het douchen. Laat deze 5 tot 10 minuten inwerken en spoel dan af met water.

  • Verbetert het algemene huidbeeld
  • Helpt om dode huidcellen los te maken
  • Huidirritaties worden verlicht
  • Helpt de vitaliteit en elasticiteit van de huid te verhogen
  • Ideaal in combinatie met Firming Collagen Body Lotion

Geschikt voor alle huidtypen

Inhoud 200 ml

 

 

 

Het zeer effectieve QMS Neotec A15 complex en innovatieve combinatie van natuurlijke olieen met Murumuru boter, Marula olie en Sheaboter die de huid optimaal verzorgen en verstevigen.
Deze lotion laat de huid fluweelzacht aanvoelen. Een zeer effectief, liposomaal ingekapseld verstevigingscomplex versterkt de huid en maakt deze glad. Het innovatieve product bootst de structuur van de huid na.

Geschikt voor alle huidtypen

Inhoud 200 ml.