TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Cosmedix Brilliancy

BrillianCy is een intens hydraterende Vitamine C olie geformuleerd met huidverzachtend vlierbessenextract en verjongende plantaardige ingrediënten.
De huid krijgt meteen een boost van hydratatie en de huid zal zichtbaar verhelderen bij elk gebruik.105.00

Aantal
Meer informatie over dit product

BrillianCy is een intens hydraterende Vitamine C olie geformuleerd met huidverzachtend vlierbessenextract en verjongende plantaardige ingrediënten.
De huid krijgt meteen een boost van hydratatie en de huid zal zichtbaar verhelderen bij elk gebruik. Dit serum fleurt de huid op en egaliseert onmiddellijk. Geeft een ultieme hydratatie boost en helpt tegen overmatige pigmentatie.

Vermengd met een luxe, huidverzachtend extract van vlierbessen en verjongende plantaardige ingrediënten, waaronder een vocht vasthoudende zonnebloemolie, wordt deze met vitamine C verrijkte verhelderende gezichtsolie snel opgenomen om de huid te verzorgen en de huid te beschermen tegen stress.

Gebruik
’s Ochtens en/ of ’s avond een hoeveelheid serum aanbrengen op een gereinigde huid. Gebruik  hierna een passende dag- of nachtcrème.

Inhoud 30 ml

Ingrediënten
Tetrahexyldecylascorbaat | Een krachtig vitamine C-derivaat dat helpt om hetuiterlijk van de huid op te fleuren
Humulus Lupulus-extract | Een anti-aging bloeiende plant (hop) die helpt bij ongelijkmatige teint en donkere vlekken te verminderen. Beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Sclareolide | Een natuurlijk, plantaardig ingrediënt dat helpt om de huid te verhelderen