TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Welke conditie heeft mijn huid

Het belang van de juiste diagnose.

Meten is weten!

Een huiddiagnose is de basis voor een goed en compleet huidadvies. Wat we tot dusver alleen met het blote oog bekeken, kan bij Total Beauty worden ondersteund door revolutionaire apparatuur. De Huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid en de vooruitgang ervan in o.a. huidlagen waar we met een normale analyse niet kunnen kijken.

De MAC huidscan bestaat uit twee units. De VISION en de SENSOR

De Vision maakt een foto van uw gezicht. Speciale software maakt het mogelijk om de status van uw huid weer te geven, zoals de berekening van het aantal rimpels in een zone, poriën, bruine en rode vlekjes, de gelijkmatigheid van uw huid en eventuele zonschade

De Sensor test met behulp van sensoren de waarden van het vocht (hydratatie), de talg (aanwezigheid lipiden) en elasticiteit van uw huid.

De nauwkeurigheid van de MACSensor blijkt wel uit het feit dat deze sensoren ook op het International ruimte station ISS worden gebruikt voor het verrichten van huidmetingen bij astronauten.

Na deze metingen weet u zeker dat het advies m.b.t. de geadviseerde producten of behandeltherapie de juiste is voor uw huid.

Prijs intakegesprek met huidscan € 50,00*

*U ontvangt direct een tegoedbon t.w.v. € 50,00 welke u kunt inleveren op een behandeling. Dit maakt de huidscan volledig gratis.

MAC
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen