TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Wallen & oogcontouren behandelen

Speciaal ontwikkeld voor het verminderen van wallen ontstaan door vocht, en donkere kringen. Geeft de oogcontouren weer een frisse uitstraling.

Behandeling wallen en oogcontouren

Rondom de ogen kunnen verschillende factoren een rol spelen. Vaak ondervindt men de problematiek van vochtophopingen in de vorm van wallen, en een verslapte huid van boven- en/of onder oogleden.

Total Beauty biedt diverse behandelingen aan om elk probleem afzonderlijk aan te pakken.

Vochtwallen

Hiervoor biedt Total Beauty twee effectieve behandelingen aan. Namelijk Pascaudlite Soft Laser en/ of Skinbooster Mesotherapie.

De  Pascaudlite soft laser bevat een speciaal programma dat vochtafvoerend werkt. In milde gevallen van vochtwallen is deze methode voldoende effectief. Naast de drainerende werking van de laser werkt deze ook krachtig om de huid rondom de ogen gladder te maken. Is het vochtprobleem ernstiger dan biedt mesotherapie Skinbooster Eyes de oplossing.

RRS® HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen die  in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert. De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren (zowel via het lymfedrainage- als het diuretisch systeem), antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen, voeden en een ‘whitening’ effect hebben door de onderdrukking van pigmentvorming.

Verslapping oogcontouren

Ook hierin bieden 2 bovengenoemde behandelingen een uitkomst. Naast de drainerende en verstrakkende werking van zowel de Soft Laser als de Mesotherapie bevat de Soft Laser nog een extra programma welke speciaal gericht is op het liften van de oogcontouren.

Is de verslapping van de oogcontouren behoorlijk ver gevorderd dan kunt u kiezen voor een behandeling met de PlexR. PlexR Soft Surgery is een veilige en innovatieve methode voor non-invasieve medisch-cosmetische behandelingen. De methode werkt op basis van een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerde plasma. De huid wordt puntsgewijs aangeraakt zonder direct huidcontact waardoor de overtollige huid verdampt. Middels coagulatie trekken de huidvezels samen wat resulteert in huidverstrakking, remodellering en een liftend effect. Behandelingen met de PlexR worden uitgevoerd door onze cosmetisch arts.

Na een persoonlijk intakegesprek zal snel duidelijk zijn welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Prijs vanaf € 79,00

Voor

wallen-onder-de-ogen-behandelen-voorfoto

Na

wallen-onder-de-ogen-behandelen-nafoto (1)
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen