TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Verwijderen pigmentvlekken bij de huidtherapeut

In de kliniek werken wij samen met Sanne, een erkend huidtherapeute van cosmetique totale. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het weg laseren van pigment vlekken. Ons unieke total beauty concept vult de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar arts of therapeut

Pigmentvlekken veilig en effectief verwijderen

Pigmentvlekken komen veel voor en zijn vooral zichtbaar op delen die veelvuldig in de zon komen zoals decolleté, gezicht en op de handruggen.
Gelukkig wordt er tegenwoordig goed geadviseerd over zonbescherming maar dat was vroeger helaas wel anders. We zien daarom de meeste pigmentvlekken bij personen met een lichte huid die in hun leven veel in de zon hebben gezeten. Maar ook bij personen die hun huid goed hebben beschermd tegen zon zien we pigmentvlekken, de zogenoemde ‘ouderdomsvlekken’. Vaak ook erfelijk bepaald.
De meeste vlekjes kunnen geen kwaad maar zijn wel ontzettend storend.

Bij Total Beauty kunt u terecht als u op een professionele manier van uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of zonschade af wilt komen.
Het behandelen van pigmentaties is mogelijk met laser, IPL, radiofrequente therapie, coagulatie en diverse medische peelings.

Kleine pigmentplekjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden en dieper pigment zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 1-5 behandelingen. Na elke behandeling ziet u het pigment steeds meer vervagen.

Prijs vanaf € 55,00

pigment voor na
Microdermabrasie pigmentvlekken
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen