TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Verwijderen pigmentvlekken

Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verwijderen van wallen of lifting van het gezicht, ons unieke Anti-ageing concept vult de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar arts of kliniek.

Pigmentvlekken veilig en effectief verwijderen

Pigmentvlekken komen veel voor en zijn vooral zichtbaar op delen die veelvuldig in de zon komen zoals decolleté, gezicht en op de handruggen.
Gelukkig wordt er tegenwoordig goed geadviseerd over zonbescherming maar dat was vroeger helaas wel anders. We zien daarom de meeste pigmentvlekken bij personen met een lichte huid die in hun leven veel in de zon hebben gezeten. Maar ook bij personen die hun huid goed hebben beschermd tegen zon zien we pigmentvlekken, de zogenoemde ‘ouderdomsvlekken’. Vaak ook erfelijk bepaald.
De meeste vlekjes kunnen geen kwaad maar zijn wel ontzettend storend.

Bij Total Beauty kunt u terecht als u op een professionele manier van uw pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zwangerschapsmasker en/of zonschade af wilt komen.
Het behandelen van pigmentaties is mogelijk met laser, IPL, radiofrequente therapie, coagulatie en diverse medische peelings.

Kleine pigmentplekjes zijn soms al na één behandeling verdwenen. Voor grotere gebieden en dieper pigment zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Gemiddeld tussen de 1-5 behandelingen. Na elke behandeling ziet u het pigment steeds meer vervagen.

Prijs vanaf € 55,00

pigment voor na
Microdermabrasie pigmentvlekken
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen