TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Verjongende Bindweefsel Massage

Verjongende bindweefselmassage welke de conditie van de huid verbetert, rimpels vermindert, en de huid strakker en voller maakt.

Huidverjongende Bindweefselmassage

Verjongende bindweefselmassage en lymfedrainage in één voor een soft lifting van het gelaat, minder roodheid in het gezicht en een jonger uitziende huid.
De massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uit zien. Rimpels zijn minder zichtbaar.

Het is een vorm van massage, waarbij een mechanische prikkel aan het onderhuids bindweefsel wordt gegeven. Deze prikkel heeft invloed op de wisselwerking tussen inwendige organen, de huid, spieren, botten e.d.

Deze massage wordt niet toegepast op de spieren maar op de bindweefsellaag van het lichaam die zich tussen de opperhuid en de spieren bevindt. De doorbloeding in het bindweefsel wordt geactiveerd waardoor de aanmaak van collagene- en elastine vezels wordt gestimuleerd. De massage werkt celvernieuwend, de huid gaat er jonger en steviger uit zien.

Deze massage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen. Vooral bij de rijpere huid heeft deze massage een gunstige invloed. Echter ook voor de dunne, gevoelige huid, omdat het de huid verstevigd en weerbaarder maakt.

Specifiek is deze massage geschikt om

Littekens mooi te laten vervagen
Rimpels te verminderen
Gevoelige huid sterker te maken
Vale (rokers) huid te behandelen
Verslapte huid te verstevigen
Dunne huid gezonder en dikker te maken

En voor iedereen die iets wil doen aan huidverbetering!

Het is een specifieke massage die wat meer vergt van de behandelaar en de cliënt. Een goede training voor het correct uitvoeren van de grepen is essentieel. Omdat onze specialistes internationaal opgeleid zijn op het hoogste niveau welke haalbaar is, kan het optimale resultaat uit de techniek gehaald worden.

Prijs vanaf € 68,00

Bindweefselmassage
Bindweefselmassage Zutphen en omgeving
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen