TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Total Beauty Experience Treatment

Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verwijderen van wallen of lifting van het gezicht, ons unieke Anti-ageing concept vult de ruimte tussen de gewone schoonheidssalon en de stap naar arts of kliniek.

Total Beauty Experience Treatment

Deze behandeling hebben we speciaal samengesteld om u een goed beeld te geven wat onze krachtige behandelingen voor uw huid kunnen doen.

We maken in deze behandeling gebruik van de Wave. Een van onze apparaten die veelvuldg wordt ingezet om de huid te verstevigen. De Wave is een apparaat op basis van radiofrequentie. Het warmt de huid op een aangename manier op waardoor deze goed doorbloed raakt. Deze doorbloeding zorgt voor een hoger zuurstoftransport in de huid,. Hierdoor verbetert de werking van de cellen die collageen en elastine produceren. Zij gaan met die energie aan de slag en produceren hierdoor nieuw collageen en elastine. Daarnaast heeft het een krimpend effect op het aanwezige collageen en elastine waardoor de huid er direct strakker uitziet.

Een ander apparaat die we in deze behandeling gebruiken is de koudlaser. Met deze laser behandelen we het gebied rondom de ogen. De laser werkt vocht afvoerend en liftend op de huid rondom de ogen. Dit resulteert direct in een open uitstraling.

De volledige behandeling ziet er als volgt uit:

  • Reiniging van de huid.
  • Peeling
  • Wave op de wangen/ kaaklijn
  • Laser oogcontouren
  • Masker
  • Massage schouders, nek en decolleté

Alle producten waarmee gewerkt wordt zijn van hoge kwaliteit en worden aangepast aan uw huid. Duur van deze behandeling is 90 minuten.

Prijs van deze behandeling € 155,00

U kunt deze behandeling HIER boeken.

 

Wave2
Wave
Laser2
Laser
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen