TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Pascaud Re-Boost Serum

Onmisbaar wanneer het gaat om anti-ageing; Vitamine A. Het Pascaud Re-Boost serum met als belangrijkste bestanddeel vitamine A is een zeer geconcentreerd anti rimpel serum. Het zorgt in korte tijd voor het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Tevens ook herstellend na puistjes.101.30

Aantal
Meer informatie over dit product

Een krachtig serum met als belangrijkste bestanddeel vitamine A. Het Pascaud Re-Boost Serum dringt in de diepe huidlagen en zet daar de aanmaak van jonge huidcellen aan. Vermindert rimpels, eveneens de geïrriteerde en trekkende huid, en laat haar zijdezacht aanvoelen.

Dit Anti-rimpel serum:

  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels.
  • Verfijnt de poriën.
  • Egaliseert de textuur en kleur van de huid.
  • Hersteld de huid na puistjes.
  • Kan onder alle Pascaud-crèmes gebruikt worden

Werkstoffen
Vitamine A en vitamine A derivaat (Retinol en retinyl palmitate): het wordt omgezet in retinolzuur, dat voor communicatie tussen de cellen zorgt. Dit retinolzuur is in feite het actieve ingrediënt, maar dit is uiterst instabiel voor de vele onverzadigde bindingen in het molecuul. Daarom worden er afgeleiden van gemaakt, die iets stabieler zijn (esters). Retinolzuur bindt zich aan de retinolzuurreceptoren van de huidcellen wat vele processen in de cel op DNA-niveau activeert. Retinolzuur is daarom de meest effectieve vorm van vitamine A. Het is een krachtige stof en mag alleen door artsen en op recept gebruikt worden. Onder de naam Tretinoïne wordt het binnen geneeskunde ingezet bij de verschillende huidaandoeningen – van acne tot sterke rimpelvorming en pigmentbeschadigingen. In cosmetica worden daarom retinol en zijn stabielere verbindingen verwerkt (esters). Ze worden omgezet tot retinolzuur in de huid. Retinolesters zijn ook sterke antioxidanten.
Co-enzym Q10 (ubiquinone): een co-enzym is een stofje dat nodig is om een enzym te laten werken. Q10 helpt enzymen bij het maken van ATP (adenosine- trifosfaat). Het is een anti-oxidant.
Jojoba olie (Simmondsia Chinensis Seed Oil), Avocado olie (Persea Gratissima Oil), Soja olie Glycine soja oil): deze hydrateren de huid en geven comfort.
Vitamine E (Tocopherol): werkt als anti-oxidant samen met vitamine A, is een moisturizer en een celbeschermer.

Gebruik
Na de reiniging enkele druppels serum inmasseren. Vervolgens crème aanbrengen.

Inhoud 30 ml

Ingrediënten: Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate, Cetearyl Ethylhexanoate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Tocopheryl Acetate, Retinol, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Ubiquinone, Lecithin, Glycine Soja Oil, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate.

 

Additional information

Inhoud