TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Rimpels verwijderen zonder botox

BioSkinJetting is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie en het natuurlijke alternatief voor inspuitingen

Natuurlijke rimpelcorrectie techniek

Natuurlijke Rimpelcorrectie

De Natuurlijke Rimpelcorrectie is een natuurlijke methode om rimpels te verminderen. Rimpels, maar ook kleine littekens, kunnen met deze methode zichtbaar worden verminderd. De Natuurlijke Rimpelcorrectie  is gebaseerd op het vermogen van de huid om zelf te regenereren. Door het gebied direct onder de rimpel te stimuleren, wordt de huid aangespoord nieuw collageen en elastine te vormen. Dit nieuwe weefsel zorgt ervoor dat uw huid op een natuurlijke wijze de rimpel gaat opvullen. De gebieden welke met deze techniek behandelt kunnen worden zijn:

Frons rimpels
Rimpels rondom de mond
Neus-lippenlijn
Kraaienpootjes
Voorhoofd
Wangen
Decolleté

Veiligheid
De Natuurlijke Rimpelcorrectie werkt zonder inspuiting van lichaamsvreemde stoffen. Uw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. De Natuurlijke Rimpelcorrectie is dus een volledig biologische en veilige methode om rimpels te verwijderen of te verminderen.

Effectiviteit
De rimpel of het litteken wordt stapsgewijs minder diep. Omdat uw huid zelf tot de vorming van collageen wordt aangezet, is het resultaat langdurig en natuurlijk.

Hoe wordt de methode toegepast
Door specifieke technieken wordt de rimpel van de onderliggende huid losgemaakt. De huid onder de rimpel wordt zo gestimuleerd zelf nieuw bindweefsel te vormen met jonge collagene vezels. door deze techniek gaat uw huid zelf de rimpel opvullen.

FAQ

Is de behandeling pijnlijk?
Nee, er wordt eerst een voorbereidende crème op de huid aangebracht en er wordt met een koude applicator gewerkt. De behandeling is daardoor niet vervelend om te ondergaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Afhankelijk van de hoeveelheid rimpels varieert een behandeling in tijdsduur van 15 tot 40 minuten. De behandeling kan met tussenpozen van gemiddeld twee weken worden herhaald. Het aantal behandelingen is sterk afhankelijk van uw leeftijd, leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is één tot drie behandelingen meestal voldoende. Bij diepe rimpels adviseren wij u een kuur van vijf á zeven behandelingen.

Hoe ziet de huid er na de behandeling uit?
Direct na de behandeling zijn de behandelde rimpels veranderd in fijne rode streepjes. Deze rode lijntjes trekken binnen enkele dagen volledig weg. Tot die tijd kunt u ze met make-up Cover Cream camoufleren  en zal niemand ze opvallen.

Hoe gaat het na de behandeling?
Er is een speciale nabehandelingsset die bestaat uit twee crèmes. Deze crèmes worden als naverzorging thuis gebruikt. U mag gedurende minimaal veertien dagen geen gebruik maken van de zonnebank of onbeschermd het daglicht ingaan.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?
Met de Natuurlijke Rimpelcorrectie wordt de ‘leeftijd van de huid’ teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt, is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld: zon en zonnebank, roken en een te kort aan vitamines. Door het thuisgebruik van de ondersteunende producten uit het krachtige verjongingsprogramma zal het verouderingsproces worden afgeremd en de behaalde resultaten nog langer aanhouden.

En als mijn huid geen collageen meer aanmaakt?
De kwaliteit van het collageen in de huid neemt in de loop van de jaren af, maar door de Natuurlijke Rimpelcorrectie in combinatie met het krachtige verjongingsprogramma in te zetten zijn we in staat om ook een oudere huid opnieuw collageen te laten vormen.  Als om bepaalde redenen blijkt dat de vorming van collageen bij u niet voldoende is dan bestaat er een aanvullende techniek om de rimpels af te vlakken.

Prijs vanaf € 85,00

BSJ2
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen