TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

QMS Hydrating Boost Tonic Mist

Hydrating Boost Tonic Mist is een heerlijk verfrissende lotion die ook gedurende de dag gebruikt kan worden als opkikker en opfrisser van uw huid.55.00

Aantal
Meer informatie over dit product

Bij een optimale gezichtsreiniging hoort niet alleen een reinigingsemulsie, maar ook een tonic. Bij het niet gebruiken van QMS Exfoliant wordt de Hydrating Boost Tonic Mist aangeraden te gebruiken na de reiniging. Deze verwijdert eventuele resten, reinigt grondig en geeft een schoon, zacht en fris gevoel.

Deze frisse lotion zit vol ingrediënten die uw huid hydrateren en de Ph waarde weer op het goede niveau brengen.

Dit product is geschikt voor elk huidtype.

Gebruik

  • Na het gebruik van de Deep Gentle Cleanser past u meteen de Hydrating Boost toe door deze ruim op een wattenschijfje te sprayen en daarmee stevig over uw huid te gaan. U verwijdert resten van de cleansingmilk, u brengt de Ph op een ideaal niveau en u hydrateert uw huid. Dit laatste is belangrijk omdat u daardoor uw huid al voorbereid op het volgende product. Dit wordt daardoor beter en makkelijk opgenomen.
  • Als u na de Deep Gentle Cleanser een Active Exfoliant gebruikt, dan past u de Hydrating Boost hierna toe.
  • Het is ook mogelijk om de Hydrating Boost Tonic Mist overdag te gebruiken (zelfs over uw make-up) om uw huid op te frissen en extra te hydrateren.

Inhoud 200 ml

Ingrediënten: Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Panthenol, Hamamelis Virginiana Water, Allantoin, Propanediol, Sorbitol, Tocopherol, Sodium Lauriminodipropionate, Sodium Gluconate, Caprylhydroxamic Acid, Parfum (Fragrance), Citric Acid, BHT, Alcohol, Phenoxyethanol, CI 42090.

Additional information

Inhoud