TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

QMS EPIGEN DEFENSE MIST

Deze mist verzorgt en beschermt de huid gedurende de dag tegen invloeden van buitenaf, zoals luchtverontreiniging en fijnstof.85.00

Aantal
Meer informatie over dit product

De aanmaak van vitamine D receptoren wordt gestimuleerd, waardoor de huid gezonder en steviger wordt. De toegevoegde peptiden en panthenol hydrateren de huid intensief en verbeteren de elasticiteit van de huid. De Defense Mist geeft een heerlijk fris huidgevoel . Het zorgt voor een gladdere huid en met minder fijne lijntjes en rimpels.

Gebruiksaanwijzing
Breng de QMS Epigen Defense Mist ’s ochtends en ’s avonds aan na het reinigen. Spay rechtstreeks op de huid (houd de ogen gesloten) of spray een hoeveelheid op een watje wanneer dat meer wenselijk is.

Inhoud 100 ml

Ingrediënten
Aqua (Water), Glycerin, Panthenol, Heptyl Glucoside, Fructooligosaccharides, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Phenoxyethanol, Maltodextrin, Levulinic Acid, Potassium Lactate, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Lactic Acid, Sodium Levulinate, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Heptanol, Pentapeptide- 48.