TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Permanent Make-up

Bespaar jezelf tijd en zie er op elk moment van de dag mooi uit dankzij permanent make-up

Veel gemak en altijd een perfecte look

Total Beauty werkt samen met Bianca Wevers, expert op het gebied van Permanent Make-up. Ruim 17 jaar is zij gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up. Ze werkt veilig, met verantwoorde pigmenten en steriele naalden. Ze werkt uitsluitend volgens de wetgeving en hygiëne-eisen van de GGD en word hiervoor om de 3 jaar streng gecontroleerd.

Permanente make-up de manier om er altijd perfect uit te zien. Altijd en overal. In het zwembad, op de sportschool, tijdens een lachbui én een huilbui, nooit geen uitlopers meer. Sport je veel of draag je lenzen? Dan is dit echt een uitkomst. Permanent betekent dat het mooi is gedurende één tot drie jaar. Soms zelfs nog langer.

Eyeliner
Met een permanente eyeliner zijn ogen altijd goed verzorgd. Je hebt al als je opstaat sprekende ogen. Als jouw ogen dieper liggen kunnen ze optisch naar voor gehaald worden. De eyeliner zetten we ook tussen de wimperhaartjes waardoor je wimpers voller lijken. Je kunt een subtiele eyeliner kiezen of juist voor een bredere al dan niet met een wing (uitlopend in een puntje iets liftend).

Wenkbrauwen
Wenkbrauwen worden op maat gemaakt op de manier waarop dat bij jou past. Het blijft jouw natuurlijke model en natuurlijke vorm. Wenkbrauwen zijn heel bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Eventuele littekens in wenkbrauwen of een wenkbrauw heel licht inzetten zodat ze wat voller lijken, het kan allemaal. Er zijn heel veel mogelijkheden. Bianca beheerst verschillende technieken zoals hairstrokes en blading. Afhankelijk van jouw vorm en je wensen wordt bepaald welke techniek het best bij je past.

Lipliner
Een permanente lipliner is een sublieme techniek waarmee de lippen altijd vol, symmetrisch en strak zijn. Jouw natuurlijke liplijn naar wens bijgetekend worden.
Een ‘full color’ oftewel hele lippen subtiel inkleuren kan ook.

Wat kun je verwachten direct na de behandeling
Bij de ogen kan zwelling optreden zowel direct na de behandeling en/of de volgende dag bij het wakker worden. In sommige gevallen kan het 2 dagen aanhouden, daarna wordt het minder.

Wenkbrauwen worden na de behandeling steeds iets donkerder van kleur. Wees niet ongerust, dit gaat weer over. Na 4 a 5 dagen kunnen er kleine korstjes ontstaan die vanzelf los laten. Als de korstjes zijn verdwenen kan de huid gaan jeuken. Dit komt door de genezing in de huid dus niet aanzitten. Je mag dan vaseline gebruiken.

Lippen kunnen licht zwellen en na de behandeling erg gevoelig zijn. Ze worden gedurende 4 tot 5 dagen na de behandeling donkerder qua kleur. Dit komt door het indrogen van het pigment in de huid en verdwijnt natuurlijk als de korstjes loslaten. Dit duurt ongeveer 5 dagen. Let goed op met warme maaltijden, koffie, thee, tanden poetsen, en vooral het zoenen is helaas even niet toegestaan. Houd de lippen soepel met vaseline. Dit voorkomt dat het te snel uitdroogt.

Geen alcohol voor en na de behandeling
24 Uur voor de behandeling absoluut geen alcohol meer drinken. Meer dan 90% van de alcohol komt in het bloed terecht. Hierdoor zou het tijdens de behandeling kunnen gaan bloeden. Het pigment gaat verdunnen waardoor er weinig of geen pigment wordt opgenomen in de huid.

Gebruik van mascara
Na 1 week is de huid aan de oppervlakte genezen en mag je weer mascara en oogschaduw gebruiken. Wees nog wel voorzichtig met het reinigen. De behandelde huid kan nog gevoelig zijn. De huid kan lichte jeuk veroorzaken. Dit is niet erg het is een teken van genezing.

Wimperextentions
Wimperextentions zijn verplicht voor de permanente make-up eyeliners zowel boven als onder 2 weken voor de afspraak te laten verwijderen. Zo kunnen de wimpers even bijkomen. Minimaal 3 weken na de laatste behandeling van de eyeliners, mogen de wimpers weer gezet worden. De wimpers kunnen in het begin wel gevoelig zijn mocht je de wimperextentions laten zetten.

Bloedverdunners
Bij het gebruik van bloedverdunners is het verstandig dit eerst te overleggen met de op dat moment behandelend arts. 2 Dagen voordat je PMU wil laten zetten even stoppen met de bloedverdunners. Wanner het te veel bloed tijdens de behandeling blijft het pigment niet zitten in de huid. Het pigment wordt door de bloedingen uit de huid geduwd.

Permanente make-up en Chemo
Tijdens een chemokuur zetten we in principe geen permanente make-up. De huid is te gevoelig en de genezing van de pmu in de huid vertraagd. Wees op tijd met het inplannen van een permanente make-up behandeling. We kunnen voordat de chemo begint nog zien waar de wenkbrauwen zitten.

Permanente make-up en zon.
Voor de wenkbrauwen geldt altijd SPF50 aanbrengen in de zon. Ook gedurende de wintersport. Deze zon is vaak zeer krachtig en verbleekt het pigment.

Hoelang blijft de permanente make-up zitten?
Dit heeft onder andere te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Tijdens de behandeling kunnen wij hierover meer uitleg geven.

Prijzen 
Wenkbrauwen € 375,00
Eyeliner boven € 220,00
Eyeliner onder € 165,00
Eyeliner boven & onder € 350,00
Eyeliner boven met schaduweffect € 225,00
(Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief 1 tot 2 nabehandelingen.)

 

Bianca
Wenkbrauw PMU
Eyeliner PMU
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen