TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Microneedling

De SkinPen is een effectieve en veilige microneedling behandeling tegen verschillende huidproblemen, zoals acne littekens en huidveroudering.

Microneedling / Skinpen

De SkinPen is een effectieve en veilige microneedling behandeling tegen verschillende huidproblemen, zoals acne littekens en huidveroudering.
Het SkinPen microneedling systeem is krachtig en veilig. De naalddiepte kan worden ingesteld. Daarom zal de naald nooit dieper of oppervlakkiger in de huid gaan dan ingesteld. Ook kan de SkinPen zijn snelheid aanpassen aan de dikte van de huid.
De SkinPen Microneedling behandeling is dus perfect voor elk huidtype.

Hoe werkt microneedling?

Door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen, worden er kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Hierdoor wordt tijdens de microneedling behandeling het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd, waardoor er nieuw collageen (type 3) en elastine aangemaakt wordt. Collageen type 3 is het blijvende collageen en dus het meest voordelig om huidverbetering te bewerkstelligen. Dit zal ervoor zorgen dat de huid steviger en voller wordt en de huidteint egaler, frisser en stralender. Daarnaast is er een betere opname van de actieve werkstoffen. Gedurende de behandeling worden de krachtige cocktails van AnubisMed op de huid gebracht die door de verse kanaaltjes diep de huid ingaan.

De cocktails zitten boordevol werkzame stoffen zoals vitamines, mineralen, EGF (epidermale groei factoren), hyaluronzuur e.v.a.

Huidreactie na de microneedling behandeling

De microneedling behandeling heeft over het algemeen een korte herstelperiode. Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de SkinPen behandeling, zal de huid er na de behandeling wat roder uitzien en warm/prikkelend aanvoelen. In de meeste gevallen neemt dit binnen enkele uren af. Bij een zeer gevoelige huid zal de reactie langer aanhouden tot maximaal 2 dagen.

Indicaties voor de SkinPen

 • Fijne lijntjes
 • Pigmentvlekjes (bijv. zonbeschadigingen)
 • Doffe huid
 • Grove huidstructuur
 • Striae/ striemen
 • Vergrote poriën
 • Verslapte huid/ huidveroudering
 • (Acne) littekens

Aantal behandelingen

De behandeling kan enkel of in kuurverband worden uitgevoerd. Om een optimaal microneedling behandelresultaat te bewerkstelligen, zijn 3 tot 6 behandelingen aan te raden met een behandel interval van 7 dagen.

Microneedling voor- en nazorg

 • Directe blootstelling aan Uv-straling kan de genezing en de resultaten beïnvloeden. Gebruik daarom voor tenminste 4-6 weken een SPF om de huid goed te beschermen tegen UV-straling. Dit betekent dus ook geen zonnebank gebruik.
 • Behandel de huid voorzichtig. Peel of scrub de huid gedurende een aantal dagen na de behandeling niet, tot de huid weer tot rust is gekomen.
 • Het belang van het gebruik van de juiste producten (en vooral niet de verkeerde) is gedurende deze kuur erg belangrijk. Wij zullen samen overleggen wat het beste is voor uw huid.

Plan HIER uw microneedling behandeling.

Prijs € 130 per behandeling

Anubis Skinpen 3
Anubis Skinpen 2
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen