TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

MICRODERMABRASIE BEHANDELING IN APELDOORN

Wilt u een microdermabrasie behandeling in Apeldoorn krijgen bij een huidstudio in Apeldoorn of omgeving? Een goede microdermabrasie behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren behandelaar en bestaat uit meerdere behandelingen voor het beste resultaat. Microdermabrasie is een huid-verbeterende behandeling die onder andere de aanmaak van collageen en elastine stimuleert en zo acne, rimpels en pigmentvlekken aanzienlijk kan verminderen.

Voor uitgebreide microdermabrasie bent u van harte welkom bij Total Beauty. Onze schoonheidskliniek is een gespecialiseerde huidstudio nabij Apeldoorn waar we diverse huid-verjongende behandelingen bieden. U kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor microdermabrasie in Deventer.

“Al na één behandeling heeft u een stralend, jonger en gladder uiterlijk!”

WAT IS MICRODERMABRASIE?

Microdermabrasie is een dieptepeeling van de huid die dode huidcellen laag voor laag verwijderd en tegelijk de aanmaak van nieuwe cellen stimuleert. Dit heeft een zeer goed huid verbeterend effect dat diverse huidproblemen kan verhelpen. Voor de behandelingen wordt een mechanisch apparaat met microkristallen gebruikt. Microdermabrasie is pijnloos en geeft geen belemmering in uw sociaal verkeer.

Microdermabrasie doet het volgende voor uw huid:

 • Herstelt cellen en activeert nieuwe celvorming;
 • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine (voor beter bindweefsel);
 • Activeert de stofwisseling en versnelt lymfecirculatie;
 • Verbetert de doorlaatbaarheid van celwanden voor het beter opnemen van werkstoffen in de diepere huidlagen.

RESULTAAT MICRODERMABRASIE BEHANDELING

U kunt om verschillende redenen willen starten met microdermabrasie kuur in Apeldoorn. Hoe dan ook, u pakt altijd alle voordelen mee en het resultaat kan zich bij u uiten in alle volgende verbeteringen:

 • De huid wordt direct gladder;
 • Acné verdwijnt of vermindert aanzienlijk;
 • Hyperpigmentatie vervaagt of verdwijnt;
 • De huid is gepolijst en zeer diep gevoed;
 • Fijne rimpels vervagen;
 • Littekens vervagen;
 • De huid wordt beter doorlaatbaar;
 • De huidcelstofwisseling verbetert;
 • Een vermoeide of rokershuid verbetert qua conditie.

Het resultaat van microdermabrasie is een beter, frisser en gladder uiterlijk. Maak bij interesse in microdermabrasie vanuit Apeldoorn direct telefonisch of per mail een afspraak. Bij vragen over deze behandeling mag u altijd contact met ons opnemen.

WhatsApp ons
+31 (0)6 330 980 38
Contact Opnemen

HOE GAAT EEN MICRODERMABRASIE BEHANDELING?

De behandelaar maakt voor microdermabrasie gebruik van een gesloten systeem dat een gecontroleerde stroom van microkristallen genaamd Aluminium Oxyde afgeeft. Deze fijne, steriele kristallen verwijderen de bovenste laagjes van de opperhuid waardoor de huid geprikkeld wordt nieuwe cellen aan te maken.

Een goede microdermabrasie behandeling bestaat tevens uit een goede voor- en nazorg voor een optimaal resultaat. Hieronder staan de verschillende onderdelen in stappen beschreven:

Stap 1: Reinigen van gezicht.
Stap 2: Lichte peeling voor dieptereiniging opperhuid.
Stap 3: Stomen gezicht voor openzetten van de poriën en bevorderen doorbloeding.
Stap 4: Intensieve huidreiniging middels ultrasonische geluidsgolven met skin scrubber.
Stap 5: Verwijderen van oneffenheden.
Stap 6: Exfoliëren met SkinJet Microdermabrasie voor celvernieuwing en normalisering van het afschilferingsproces van de opperhuid.
Stap 7: Inbrengen van collageenampul.
Stap 8: Aanbrengen herstellend masker.
Stap 9: Beschermen huid met verzorgende dagcrème met zonbescherming.

Al na één behandeling heeft u een stralend, jonger en gladder uiterlijk. De behandeling is zowel eenmalig als in kuurverband mogelijk. Tussen elke behandeling moet minimaal 10 dagen tijd zitten.

MICRODERMABRASIE BIJ PIGMENTVLEKKEN

Een microdermabrasie behandeling is zeer geschikt wanneer u pigmentvlekken heeft die u graag ziet verminderen of vervagen. Die pigmentvlekken ontstaan veelal door invloed van de zon en kunnen eigenlijk op iedere leeftijd ontstaan. Microdermabrasie helpt naast pigmentvlekken ook bij het behandelen en verminderen van:
Microdermabrasie pigmentvlekken

 • Rimpels
 • Littekens
 • Een vermoeide vale huid en rokershuid
 • Grove en/of verstopte poriën
 • Acne en comedonen
 • Lever- en ouderdomsvlekken
 • Zonschade en huidveroudering

Een andere behandeling die kan helpen bij veel van bovenstaande tekenen is een bindweefselmassage. Wanneer u vanuit Apeldoorn of Deventer op zoek bent naar een huidspecialist die u een bindweefselmassage kan geven, dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. We verwelkomen u graag in onze kliniek in Gorssel.

 

Schoonheidssalon Total Beauty

VERGOEDING MICRODERMABRASIE BEHANDELING

Een microdermabrasie behandeling of kuur kan gedeeltelijk of geheel vergoed worden via de aanvullende verzekering. Dit verschilt echter per zorgverzekeraar en is tevens afhankelijk van hoe  u aanvullend verzekerd bent. Daarom kunt u het beste even bij uw verzekeraar informeren wat voor u van toepassing is, gedeeltelijke of gehele vergoeding.

De prijs voor een microdermabrasie behandeling is vanaf €75,00.

PLAN UW AFSPRAAK

Wanneer u een afspraak wilt maken voor microdermabrasie vanuit Apeldoorn, dan kunt u kiezen voor een behandeling van 30 of 60 minuten. Neem bij vragen over onze microdermabrasie gerust contact met ons op door te bellen of mailen. Wij zijn bereikbaar via info@hebjehuidlief.nl en 0573-259643.

Direct contact opnemen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.