TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

Mesotherapie/ Skinboosters

Een ware oppepper voor de huid met langdurig resultaat. Optimale hydratatie, een verfijnde huidstructuur, meer volume en een mooie glow.

Kies ook voor een stralende gezonde huid

Skinbooster behandelingen hydrateren, voeden en verstevigen de huid met natuurlijk hyaluronzuur en voedende ingrediënten. Met behulp van een mesoinjector worden deze cocktails in de huid gebracht.

Skinbooster behandelingen zijn ideaal wanneer uw huid droog of vaal is of wanneer fijne lijntjes zichtbaar worden en uw huid volume verliest. De RRS Skinboosters vertragen het verouderingsproces, stimuleren de toename van volume, verzachten rimpels en voeden de huid. Hyaluronzuur is de basis van de diverse Skinboosters, aangevuld met een biorevitalisatiecomplex. De huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan.

De dagen na de behandeling voelt uw huid gehydrateerd en oogt voller. Lijntjes worden verzacht en de huid ziet er stralend en gezond uit. Na een aantal behandelingen gaat u een langdurig resultaat zien.

U wordt afhankelijk van de indicatie en het gewenste resultaat een aantal keren behandeld waardoor uw huid zich gaat verbeteren. Doorgaans geven 3 tot 6 behandelingen een optimaal resultaat met een interval van 1 of 2 weken. Onderhoud het behandelingsresultaat door eens in de 6-8 weken een losse behandeling te ondergaan, of herhaal de kuur na 6 maanden.

Prijs v.a. € 175,00 per behandeling

Meso
Meso2
Meso3
model2

heeft u een vraag over
uw huid of een behandeling?

vipcard

profiteer het hele jaar door
van aantrekkelijke kortingen