TB logo

Bel nu voor advies of een afspraak: 0573 - 259643

QMS Advanced collagen eye lift

Wil jij ook met stralende ogen op een feestje verschijnen of heb je een oppepper nodig voor het gebied onder je ogen?
Dan is de QMS advanced collagen eye lift de uitkomst.

Dit super masker zorgt binnen no time voor minder lijntjes, een beter gehydrateerde huid en een stralend oogopslag.50.00

Aantal
Meer informatie over dit product

Dit collageen oog tissue-masker met drievoudige werking is voorzien van de meest geavanceerde technologie door het combineren van inheemse collageenvezels, peptiden en pure moleculen met hyaluronzuur om de huid in slechts 20 minuten te vernieuwen.

Dit unieke masker is vervaardigd van zuivere collageenvezels (in plaats van bio-cellulose, silicone of andere conventionele stoffen). Deze collageenvezels maken het niet alleen een superieure drager, maar ook een compatibel leveringssysteem voor de collageenpeptiden, moleculen en hyaluronzuuroplossing. Na gebruik zal de huid er opvallend gehydrateerd en gezonder uitzien, als herboren.

Hoe gebruikt u het QMS advanced collagen eye lift masker:

  • Knijp met beide duimen de hyaluronzuuroplossing van de vloeistofkamer naar het masker(pad)kamer toe. Zorg ervoor dat de vloeistof het collageenmasker volledig doordrenkt.
  • Verwijder de folie, neem de maskers eruit en scheid ze voorzichtig van elkaar.
  • Breng de  gladde kant van elk masker aan op het gereinigde gebied onder de ogen, met de ronde kant van elk masker op de buitenste ooghoeken.
  • Strijk eventuele luchtbellen glad.
  • Laat 20 minuten inwerken.
  • Na 20 minuten verwijderen en eventuele overtolligheden voorzichtig in de huid deppen.
  • Breng als laatste uw day- of nightcollagen aan en uw QMS intensive eye care of QMS advanced cellular alpine.

Inhoud 4 x 3,3ml

 

ingrediënten 

Masker: Collagen, Rayon*, Parafifin*, Hydrogenated Rosin, Hydrogenated Polyisobutene, PPG-15 Stearyl Ether, PEG-40 Sorbitan Peroleate, BHT.

Vloeistof: Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, 1,5 Pentanediol, Leuconostoc/Radish FErment Filtrate, Sodium Hyaluronate.